Näin on …

LINKKI

guanche
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.10.2006
Kirjoituksia: 34
Vastauksia: 708
Arnold kirjoitti:

ainakin epsanjalaisilta lentokentiltä poistuu tupakkihuoneet, joten viimeiset blossit voi vetäistä sitten viimeistään juuri ennen terminaaliin astumista.

Joiltakin kentiltä tupakkahuoneet on jo aikoja sitten poistettu. Esim. Teneriffan Reina Sofialla ei ole tupakkakoppeja ollut vuosikausiin!

Arnold kirjoitti:

Eipä olisi Torremolinon vaari nuorempana, silloin ’60-luvulla arvannut, että tuollainenkin lakimeininki Espanjassa vielä joskus koittaa. Itsekin muistan ajan ihan vielä ’90-luvulta, jolloin jengi vielä blaadasi lähes aivan missä vain.

Jep… kuten tuossa alussa totesin… työskentelin Espanjan eri lomakohteissa 70-80 luvuilla ja tupakoida sai melkein missä vain… ihan heti ei tule mieleen paikkaa, missä tupakointi olisi ollut kielletty.

Arnold kirjoitti:

Franco vei ihmisiltä yhdenlaisen vapauden, EU sitten toisenlaisen.=P

Totta… plussapuoleksi lasken Francon ajan Espanjassa sen, että ei kovin paljon tarvinnut pelätä, kävelipä hämärän aikaan sitten missä vain, vaikka ihan yksin.. tai sitten nuorena huimapäänä ei vain pelottanut … mutta mitään pahaa ei koskaan tapahtunut, ei minulle, eikä ystävilleni ja kaikki mahdolliset paikat koluttiin, silloin harvoin, kun oli vapaata…
Asuntomurtojakaan ei tullut tietooni.