näin

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

http://www.skydsl.eu/en-ES/Internet-via-satellite/info/howitworks/satellite

Tämän mukaan yhteys otetaan antennin kautta satelliittiin. Antennin ja muun tekniikan ostat tai vuokraat itse . Jos ostat sen, se on sitten sun ja kun et tarvitse sitä enää saat rahat mahdollisesti takaisin myymällä sen jollekin tarvitsevalle.
Kuten sanottu , täällä Costalla ollaan satelliitin peittoalueen äärirajoilla. Se asettaa määrättyjä vaatimuksia antenniasennukselle.
Kannattaa ottaa selvää ja testata tilanne ennen rahan liikuttelua.
Mä olin asiassa niin pitkällä , että keskustelin muutaman asennus / välitysliikkeen kanssa hankinnasta. Vastaukset kysymyksiin toimivuudesta olivat ympäripyöreitä, tyyliin , varmaan se toimii tai sitten ei. Mitään ei taattu.
Kannattaa kysyä wi-fi mahdollisuudesta yhteistyöliikkeistä. Voihan olla , että esim. joku taloyhtiö on päätynyt hankkimaan kyseisen systeemin jota sitten jaetaan wifin kautta osakkaille.
Tässä , niinkuin kaikissa muissakin ratkaisuissa on sama kuvio nopeuden kanssa . Luvataan joku teoreettinen maksiminopeus, mikä ei koskaan käytännössä toteudu.
Tämäkin ratkaisu selviää oikeasti vain kokeilemalla. Mahdollisista kokemuksista olisi hyödyllistä kuulla, jos joku niitä päätyy hankkimaan.