Muuttoni

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Comme
Comme Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.04.2011
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 10

Hei….

Vastoin kaikkien neuvoja menin ja vuokrasin asunnon ilman sen näkemistä:) pitkän keskustelun asunnon välittäjän kanssa (3viikko) sain hyvän kuvan ko välittäjästä ja asunnosta kuvia enemmän kuin tarpeeksi. Halusin vain postata tänne tiedon että tulen kommentoimaan kannattiko ”luottaminen” asunnon välittäjään netin välityksellä ja vastasiko ilmoitus mitä ilmoituksessa oli vai kävikö minulle perus ohraiset eli sain kasan kakkaa hienolla lautasella. Paikaksi valitsin aivan toisen mitä aluksi ajattelin eli Beznarin kylän motrilista pohjoiseen…tämä siksi että halusimme rauhaa koirien kanssa ja nauttia lomasta. Töitä en ajatellut hakea vaan lomailla koirien ja avopuolison kanssa. Kylästä hyvä julkinen liikenne granadaan kuin motriliinkin eli asiat hoituu niin. Paikkana aika pieni paikka eli jos jollain kokemusta kyseisestä Beznarista niin kertokaa kokemuksia.

Kalastusta tulen harrastamaan aika paljon ja beznarin tekojärvi passaa hyvin siihen….lähellä on muutamia taimenjokia joita aion myös käydä kokeilemassa. Jos joku on kalastaja ja kalastaa espanjassa onko vaikeata saada kalastusluvat? Vaatinee käynnin kaupungintalolla ym mutta ei kai kauhea paperisotku ole tulossa?jos kalastaa ilman lupia millainen sakko/käytäntö on turisteja kohtaan?

Lento 04.08.2011 norwegianilla malagaan ja päivitän tänne kuulumiset kun pääsen kytkeytymää nettii…..iPadiin saa varmaan mikrosim kortteja että saa mokkulan 3g liittymän toimimaan ilman mokkulaa?