muutto myös suunnitteilla

LINKKI

sarayacila
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.08.2012
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 1

Moikka!
Me myös suunnittelemme muuttoa 3-v tyttäreni kanssa aurinkorannikolle.
Olen asunut Fuengirolassa aiemmin n.3 vuotta vanhempien tyttärieni kanssa jotka nyt jo ovat aikuisia ja heillä oma elämä.
Olosuhteiden pakosta olen yksinhuoltaja ja tyttäreni on vielä niin pieni että en mielellään häntä tarhaan laittaisi varsinkaan kun olemme hänelle vieraassa maassa ja kulttuurissa…..Eli olen tutkinut mahdollisuuksia miten toteuttaa muutto ja uuden elämän aloitus siellä,ainut vaihtoehto olisi nähdäkseni juuri ottaa hoitolapsi tai lapsia,joka myös olisi omalle sekä hoitolapselle varmasti mieluista!
Nyt pääsen siis asiaan,jos et vielä ole löytänyt hoitajaa tai hoitopaikkaa pojallesi olisin enemmän kuin valmis toimimaan pikku pojan hoitajana!
Olemme siis edelleen Suomessa,suunnittelen lähtöä mahdollisesti elo-syyskuussa,niinkun kerroin olen 2 lasta jo aikiseksi kasvattanut ja nyt tämä pikkuinen vielä,eli lastenhoitotaidoista ei varmasti ole puutetta,olen 41 vuotias hyvässä fyysisessä kunnossa oleva ja hyvin lasten kanssa toimeentulva myös ruuanlaittotaidot omaava äiti.
Asumme Helsingissä,jos teidän perhe on vielä Suomessa ja jos ajatus tuntuisi hyvältä voisimme vaikka tavata ja jutella lisää.
Tässä puhelin numeroni jos haluat voit soittaa 0409659906
Kesäterveisin Sara