muutoksia

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
lonnbehh kirjoitti:

Kaunis kiitos sinulle, Jande. 🙂
Meitä on moneen menoon.

Tarkoituksena ei ole haastattelujen avulla kerätä tietoa työn teoreettiseen viitekehykseen, vaan selvittää jo asunnon ostaneiden henkilöiden omia kokemuksia työn empiiriseen osioon, sekä kerätä mahdollisia vinkkejä muille asunnon ostajille. Kaiken pohjatyön joudun kyllä ihan itse tekemään eikä tarkoituksena ole käyttää ketään hyväksi.

Itse uskon että tästä työstä voi olla paljon apua muille suomalaisille, jotka ovat kiinnostuneita asunnon ostamisesta Espanjasta. 8)

Jahaa. Sinulla on näköjäán hieman muuttunut támá opinnäytetyösi tavoite:

”Opinnäytetyöni tarkoituksena on luoda suomalaisille sähköinen opas, jonka avulla he voivat tutustua espanjalaisen asunnon ostoprosessiin ja asunnon rahoitusvaihtoehtoihin sekä Suomessa että Espanjassa. Käytännön asioiden lisäksi haluan tuoda esille Espanjaa yleisesti, kertoen lyhyesti Espanjan historiasta, politiikasta, talouselämästä, sosiaaliturvasta ja kulttuurista. Työssä käsittelen myös suomalaisten kokemuksia asunnon ostoprosessista Espanjassa sekä käytettyjä rahoitusmuotoja.”

Mutta náinhán se eláá aina kaikilla aluksi ja selkiytyy sitten ajan mittaan.

Ja onko tarkoituksesi laittaa kulttuuri ja historia johdantoon ja teoreettiseen viitekehykseen?? Sinne ei kovin vanhaa historiaa kannata runoilla, mutta varmaankin Los Pacosin kultaiset ajat kannattaa mainita. Silloinhan tämá suomalaisasutus rantautui tánne Costalle. Ja siihen liittyy monia jánniá ja hauskoja asioita, aina rahojen salakuljetuksesta alkaen..