Muutama mielipide/vastaus.

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Muutama mielipide/vastaus. Saksassa on oltava talvirenkaat kelin sitä edellyttäessä. Ei siis mitään aikarajoja. Laivaan pääsee tietenkin millä renkailla tahansa.
Ainakin Espanjassa pitää olla turvaliivit, Saksassa ainakin ennen kumi/muovikäsineet onnettomuuden varalta. Eli jos joutuu auttamaan onnettomuuden sattuessa hivi ei tartu. Ranskassa pitää olla alkotesteri autossa mukana. Mutta ulkomaalaisilla taisi olla siirtymäaikaa vuoden loppuun tai jotain sinne päin. Autoliiton sivuilta löytyy kaikki maakohtaiset määräykset.
Viinaa saa tuoda omaan käyttöön rajattomasti. Ja pikku vihjeenä, sitä ei tarvitse roudata Espanjasta asti.
Traven satamassa , Finnlinesin terminaalissa tai samassa rakennuksessa, on Sari Bernerin viina -ja olutkauppa.
Kaljakeissi maksaa halvimmillaan siinä rapiat 6€ ja viinikin on suht. samoissa hinnoissa kuin Espanjassa. Väkevistä en nyt muista hintoja.Muualla matkan varrella juomat ovat huomattavasti kalliimpia.
Muuten Bernerin sivut löytyy netistä.
Kun pääset rantaan Suomen päässä kertoo tulli miten menetellä. Siellä pyörii muutenkin, kovasta poliisi ja viranomaispulasta huolimatta, yleensä tullimiehiä ja poliiseja kuin persekärpäsiä. Etsimässä suurrikollisia jotka yrittävät salakuljettaa viinaa ja tupakkaa pohjolan onnelaan.
Tässä jotain alkuun,eikun hyvää matkaa.