Muutama lohdutuksen sana

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Naapurien musiikinsoitto Muutama lohdutuksen sana

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Anna-Katariina
Anna-Katariina Ei kirjautuneena
Liittynyt: 28.03.2008
Kirjoituksia: 10
Vastauksia: 153
annav kirjoitti:

Sainkin kuulla että olen itse naapuri helvetistä, meiltä kuuluu joka ilta niin paljon meteliä.

1. Meillä on kuulemma avattava sohvasänky jonka joka yö avaamme ja kolistelemme ihan tahallamme
2. Koska kuljemme ilman kenkiä asunnossa (mistä ihmeestä senkin oli saanut selville) niin pidämme ihan hirveää meteliä kun kävelemme. En kyllä ihan ymmärrä…

Sain kuulla myös kaikenlaista muuta mukavaa ja lopuksi hän suostui hiljentämään meteliä VAIN koska hän itse niin haluaa, mutta jos me emme ole hiljaa niin…

Kun pääsin takaisin asuntoon olin niin hoona että ei tullut muuta mieleen kuin itkeä. Olen koko ajan kuvitellut, että olemme olleet todella hiljaisia, ja nyt on niin tyhjä olo kun ei tiedä mitä tekisi. Ei keksi mitenkään kuinka voisimme olla vieläkin hiljempaa. Meille ei yläkerran asunnosta kuulu mitään, joten en voi ymmärtää… Nyt harmittaa.

Lupu kirjoitti:

Annav, ehkä naapurisi ajatteli, että ”hyökäys on paras puolustus”.

”Hyökkäys on paras puolustus” tuntuu olevan espanjalaisten motto. Jos sinua itseäsi syytetään jostain, nosta kova meteli ja syytä sinua syyttävää henkilöä jostain vielä pahemmasta tai useammasta asiasta, eiköhän se valituksen aihe jo siihen mennessä unohdu.

Älä ota itseesi tätä toiminta tapaa. Se on vaan se kulttuuriero. Täytyy kyllä myöntää, että minultakin on päässyt joskus itku. Mutta huomaatko, meteli lakkasi. Ylpeys vaan ei tainnut antaa periksi, että olisi myöntänyt virheensä.

Lupu kirjoitti:

En tiedä kuinka te kävelette kotonanne, mutta monta vuotta ulkomailla asuneena olen huomannut seuraavaa: suomalaisilla on usein todella kovaääninen kävelytapa, kantoja lattiaan paukutellen.

Minä olen yleensä aina kotosalla ilman kenkiä, (mikä myönnettäköön, on vähän ällöä, koska kaikki muut meillä ovat kengät jalassa, mutta jalkani eivät kertakaikkiaan kestä kengät jalassa koko päivää). Minua syytetään useimmiten ihmisten säikyttelystä, sillä hiippailen sukkasillani muka niin hiljaa, ettei kuulemma kukaan voi kuulla, kun tulen huoneeseen. 😉

Suoratukka kirjoitti:

Toi sohvan aukaisu joka ilta saattaa kyllä käydä närviin.
Kuunteleppas huvikses, millainen ääni siitä lähtee. Jos lähtee.

Ja jos teillä nyt on koliseva sohvasänky, sen avaaminen kestää todennäköisesti maksimissaan muutaman minuutin. Tuskinpa sitä nyt avataan ja suljetaan koko yötä. Tuollaisen kolinan takia on siis kenenkään naapuurin turha napista.