Muut maat

LINKKI

Castro
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.09.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 9

Turkki nyt vaan sattui nousemaan kohteeksi siitä syystä, että siitä kysytään meiltä huomattavasti paljon enemmän kuin mistään muusta vaihtoehto-maasta, josta kakkoskotia ollaan etsimässä.

Ei liene kuitenkaan tarpeellista alkaa käydä läpi jokaista mahdollista maankolkkaa vertailtavaksi Espanjan kanssa, mutta ainakin mitä Kroatiaan tulee niin totean, että omakohtaista kokemusta ei ole eikä sieltä ole ikinä kysytty ”etelän kotia”. Ilmasto taitaa kuitenkin olla aika lailla manner-Espanjaa viileämpi, palveluiden saatavuus ja/ tai infrastruktuuri kenties hieman kasvuvaiheessa oleva, kulkuyhteyksiin taitaa päteä sama juttu jne. Maisemat varmasti ovat kauniita, ja hintataso luonnollisesti vielä edullinen Espanjaan verrattuna, mutta en nyt kuitenkaan asettaisi näitä samalle linjalle vertailtaviksi – sen verran eri asioista on kyse.

Portugalissa on hieman edullisemmat asunnot, ainakin eri välittäjien sivuja pikaisesti tarkasteltaessa, mutta ero ei enää ole valtavan suuri. Golfin peluuhinnoissa niin ikään nopean tarkastelun tuloksena en havainnut mitään massiivista hintaeroa Portugalin eduksi.

Mutta, kuten sanottua, kaikkihan on suhteellista ja täysin riippuvaista siitä, mistä ja mitä kukin haluaa. En nyt kuitenkaan itse jäisi odottelemaan kahdeksi vuodeksi, sillä silloin saatetaan olla tilanteessa ”meni jo…”