mutu tuntumaa…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Espanjan talousuutisia. mutu tuntumaa…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Zirinpito
Zirinpito Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.05.2008
Kirjoituksia: 11
Vastauksia: 54

Juu näin olen myös minä ymmärtänyt. Ja todellakin työttömyyskorvausta maksetaan sen mukaan kuinka kauan olet ollut töissä. Muistaakseni minimi työssäolo aika on n. vuosi täällä jotta jotain korvauksia saa, eli minun kohdallani ne eivät täyty. Voi kuitenkin olla että voin ns. hyväksilukea suomesta tehdyt työt, en ole tästäkään kuitenkaan aivan varma (lippulappuset sitä varten kuitenkin löytyy =) ) Ja tällä hetkellä ainakin täällä on n. 3 kuukauden jonotukset ennen kuin rahaa alkaa luukusta tulemaan.

En ole paras ihminen näihin kysymyksiin vastaileen, koska minulla ei vielä ole hirveästä haisua näistä asioista. Mutta ilmoittelen kun tiedän paremmin. Olen tässä kuiten tehnyt vähän extra töitä eripaikkoihin, 1p/ viikko ja sitä rataa niin en ole edes vielä ryhtynyt koko paperi sotaan. Minulla on myös mutu tuntuma siitä että on olemassa joku korvaus täällä henkilöille keillä ei työssäoloaika ehto täyty, Onko jolloin tästä enempi tietoa?

Voin kirjoitella näistä asioista lisää, jos tässä otan oikein asiakseni lähteä hoitelemaan ja juoksemaan toimistosta toiseen =)