Mutta … asian taustaa tarkastellen.

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Kansan ääni Mutta … asian taustaa tarkastellen.

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Jahu
Jahu Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.08.2006
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1073
vanhatyttö kirjoitti:

Kiintoisaa on nyt näinä päivinä lukea espanjalaisten sanomalehtien yleisönosastokirjoituksia, uutisten kommentointia. Suomen vaalien tulos ja Perussuomalaisten julistama Portugalin pelastamisboikotti puhuttaa näköjään puolesta ja vastaan. Ja nyt ollaan vasta keskustelun alussa – mitähän kaikkea saammekaan kuulla lähitulevaisuudessa…

Täytyy palauttaa mieliin hetki ennen kuin Suomi liittyi EU:n .
Silloin luvattiin ruuan ym. tuotteiden hintojen laskevan ja kaikkea muuta hyvää.

Mitä vielä…. !!
Uudet Eu-direktiivit vain vaikeuttivat suomalaisten elämää ; – esim. maataloustuottajat joutuivat pilkunnussijoiden silmätilkuksi . Muutkin kansalaiset joutuivat kärsimään , kun vallanpitäjät käyttivät direktiivejä laisäädäntöön ilman inhimillistä joustoa.

Sähköhinta vapautettiin kilpailulle ja mitä oli seuraus hinta vain nousu .
Hehkulamppu – direktiivin käyttöönotto oli käytännössä Suomen talvioloissa susi – kulutus ei ainakaan vähentynyt ja taas sähkönhinta nousi kesällä vähenneen kulutuksen vuoksi.

Eu:n määräysten mukaisesti Suomenkin liikenteen päästöverojakin lisättiin , luvaten verotuksen painopisteen siirtyvän kulutukseen vastapainoksi autojen hankintahinnan laskemiseksi – laskua ei tapahtunut häävisti lainkaan .Aivan kuin +2 asteen lämpötilan nousu olisi Suomen oloissa vaarallista.
(Autoverotuksen saattaminen EU:n mukaiseksi oli aikoinaan melkoista ”tervanjuontia” vallanpitäjille)

Viimeisen 5-6 vuoden aikana valtio on ajannut alas palvelujaan kansalaisiltaan roimalla käden otteella ja samalla lykännyt nettomaksajana Eu:n markkinoille rahaa….

Viimeinen niitti taisi oli erään ministerin lupaus Suomen noudattavan EU:n määräyksiä tästä lähtien ”kiltin koulupojan esimerkillisesti” ..EI PRKLE !!! :O

Tähän saumaan Soini puolueineen nappasi kiinni , kun huomasi kansalaisten tyytymättömyyden nykyisen vallanpitäjien kykenemättömyyteen sanoa EI !!