Mutta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
santiago kirjoitti:

Mutta huoli pois, satu jatkuu ja saa tällä kertaa onnellisen lopun. Espanjan ainoa ja oikea ja isänmaallinen raha Peseta palaa kehiin. Ja kun se on sopivasti devalvoitu, kahvinporoista katsoen n. 50%, on Hispania taas iskussa ja halpa ja houkutteleva maa ulkomaalaisille ja kun kaikkein kauheimmat lamanaikaiset myymättömät rakennuskompleksihirviöt on joko myyty Engelsmanneille tai purettu, lähtee rakennusteollisuus uuteen lentoon ja maan talous palaa tutuille uomilleen. Espanjalaiset työttömät palaavat rakennuksille hyväpalkkaisiin hommiin ja morot ja afrikkalaiset palaavat taas Almerian tomaatti-ja kurkkupelloille ja Andalucian oliiviviljelmille.

tässä on taustalla se epävarmuus ja etenkin mielenkiinto, että saako käteisellä vieläkin edullisemmin näitä asuntoja kun Peseta otetaan käyttöön (epäilen kyllä että Espanja pysyy vankasti Eurossa jos Euro on olemassa).

Vai laitetaanko eurohintaan suora Peseta-kerroin ja hinta muodostuu siitä? Rannikkoa tässä lähinna ajattelin enkä niinkään sisämaan kyliä ja kaupunkeja. Eli mihin devalvaatio vaikuttaa ja mihin ei ja millä painoarvolla?

30-40 km sisämaasta saa muuten 40.000 eurolla jo yli 100m2 kerrostaloasuntoja. 70.000€ niin saa pienen OKT:n.