Mutta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
diablita kirjoitti:

Heteroilla, homoilla ja lesboilla on tietysti KAIKILLA kolmella kyse seksuaalisesta viehtymyksetá joko samaan tai eri sukupuoleen. Lisáántymisen kannalta tarkoituksenmukaisinta olisi valita kumppani, jonka kanssa pystyy lisáàntymáán, mutta nykyaikana kaikkien heterosuhteittenkaan páámáára ei ole ainoastaan ( tai ollenkaan) jálkeláisten tekeminen vaan ainoastaan halu eláá parina, kuka virallisemmin, kuka váhemmán.

kun seuraava vaihe on se, että pari joista ei löydy tätä ”Lisáántymisen kannalta tarkoituksenmukaisinta kumppania” tulevat VAATIMAAN että heille on se lapsi JÄRJESTETTÄVÄ vaikka LAIN VOIMALLA tasapuolisuuden nimissä vaikka yhteiset vehkeet eivät sitä mahdollistaisi. Ja tämä jos joku on todella VÄÄRIN sitä lasta kohtaan, joka ANNETAAN julkisen hallinnon toimesta selvästi ja helposti todettavaan epänormaaliin elinympäristöön.

Eli senkun puhastelevat viltin alla mitä tykkäävät, mutta älköön sekoittako kuvioihinsa kolmatta – varsinkaan täysin puolustuskyvytöntä LASTA. Ei edes vaikka sairas valtiovalta sen mahdollisuuden soisi kaikessa rappiossaan ja sairaudessaan. Kolmaspyörä aikuinen saa tehdä mitä tykkää.

Tällä touhullaan homoseksualistit vain pahentavat ongelmiaan ihan itse pitkässä juoksussa.