Musiikkitalo

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Musiikkitalo Musiikkitalo

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
sassie kirjoitti:

Johan oli uskomattoman surkeat avajaiset alkaen jostain inkeriläisten hymnistä tai vastaavasta karmean pillisoittajan esitykseen.

Kiitos härralle, kun saimme maksaa kuitenkin koko toosan.

Missähän sinä olet käynyt?? Kaikkien arvostaman median, Iltalehden, mukaan talon akustiikka on loistava ja konsertti on ollut ylpeyttä nostattava.

”Aivan upea konsertti ja huikea talo. Kerrankin on sellainen tunne, että johonkin käytetty aika, raha ja energia olivat kohdallaan. Akustiikka on viimeisen päälle. Jokainen tunnelma välittyi yleisöön, henkäyksetkin. Suomalaiset voivat olla tästä ylpeitä, kommentoi eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma (sd).”

Ja mistä pillisoitosta puhut??? Tästäkö:

”Musiikkitalon ensimmäisenä teoksena kuultiin itseoikeutetusti Jean Sibeliuksen Finlandia. Sen esitti Helsingin kaupunginorkesterin (HKO) puhaltajista ja lyöjistä sekä Radion sinfoniaorkesterin (RSO) jousista koottu orkesteri sekä Sibelius-Akatemian kuoro Jukka-Pekka Sarasteen johdolla.”

”Konsertin huipensi Sakari Oramon johtaman RSO:n tulkinta Stravinskyn Kevätuhrista. Yleisö repesi ja Oramo villiintyi halaamaan ensimmäisessä rivissä istunutta japanilaista pääakustikkoa Yasuhisa Toyotaa.”