Mulla on sellainen

LINKKI

Ritacasanueva
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.08.2010
Kirjoituksia: 14
Vastauksia: 3416

tunne etta tama Suomessa nakyva invaliditeetti 100% vahennys 115€ ei vastaa mitaan espanjassa olevaa;

En ole varma mutta kun kaikkien tyokyvyttomien verotiedoissa lukee 100% invaliditeetti vahennys 115€ niin luulen etta kyseessa on vain myonnetty vahennennys ei terveydentila.

Haittaluokista seuraavaa;

Haittaluokka ja %

Invaliditeettiprosentti oli alunperin ns. Pontevan taulukon mukainen lääketieteellinen %-luokittelu (0-100%), joka on myöhemmin korvautunut Tapaturmavakuutuslain 18 a §:ssä (526/1981) säädettyllä vammojen tai sairauksien haitta-(aste)luokiteuksella. Sosiaali- ja terveysministeriö on antanut haitta-luokitusta koskevan päätöksen v. 1986, päätö N:o 1012. Haitta-asteluokkia on 20. Haittaluokka 1 vastaa pienintä ja haittaluokka 20 suurinta sairaudesta, vammasta tai toimintavajavuudesta aiheutuva toimintakyvyn haittaa.


Olisivat voineet esim. naista tyokyvyttomyyksista laatia yhteisen Eurooppa kaavakkeen niinkuin niita loytyy muihinkin asioihin.

Tama vaan on yksi suuren EUn hitaasta pyorimisesta.

———————————————————————————–

Pertti,

”Useallakaan ei ole varaa ottaa jotain asioimistoa saatikka verojuristia neuvomaan tässä asiassa.”

Neuvo; Jos nyt lahdet hakemaan tata todistusta , vaikka et haluaisi maksaa asianhoitajlle tai juristille niin PALKKAA MUKAASI HYVA AMMATTI TULKKI,ainenkin niihin tilanteisiin missa sinua kuullaan henkilokohtaisesti, tama asia tulevaisuutta varten on niin tarkea ettei sita kannata riskeerata huonolla kielitaidolla.