mukana

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Laura
Laura Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.04.2008
Kirjoituksia: 26
Vastauksia: 209

Parque Naranja olisi varsinkin nyt lämpimien ilmojen lähetessä hyvä paikka pelata, koska siellä on isoja puita, joiden lehvästön suojaan pääsee pakoon polttavaa aurinkoa.

Tämän iltaisen kokeilu-petankin jälkeen muutama (tällä hetkellä 4) on lähdössä syömään Casa Floridoon. Teen ravintolaan pöytävarauksen ennen klo 16.00 (menevät iltapäiväsiestalle klo 16). Jos joku tietää haluavansa tulla mukaan, laita tähän viestiä, niin varaan paikat ”ilmoittautuneiden” mukaan. Luultavasti ravintolassa on torstai-iltana tilaa, ainakin terassilla, mutta jos halutaan samaan pöytään, niin varaus kannattaa tehdä jo neljällekin. Sadevarauksen takia teen varauksen jo klo 19:ksi (rafla aukeaa silloin), jotta ei tartte sitten pitkään kärsiä vilua ja nälkää. Jos vettä tulee kaatamalla, voidaan käydä jossain istuksimassa tai Koskivinoksella hömpsyillä (ollaan tässä puiston kupeessa!).

Jos joku haluaa tulla Floridoon, mutta EI halua samaan pöytään, niin senkin voi viestissä mainita, niin en sitten tee turhan leveitä varauksia 😉