muitakin syitä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Fuge ,Torre ,Benalmadena ,Nerja ja rannikko itään ja länteen Malagasta.Olisiko muitakin syitä tulla juuri tänne ,kuin Fugen maaginen vetovoima ja Los Pacos? Voisiko syynä olla ,monen mielestä espanjan paras ilmasto ? Voisiko syynä olla Malagan lentokenttä ,joka lienee Madridin ja Barcelonan lisäksi ainoa varteenotettava kenttä mistä on yhteydet Suomeen .Tässä kannattaa myös miettiä monelle tärkeää lennon hintaa ja säännöllisyyttä.
Osalle porukkaa lienee Suomikoulu mahdollistanut vaikkapa jonkunsortin välivuoden vieton lasten kanssa Espanjassa.
Ja tämähän ei ole syy vaan seuraus, täällä toimii asuntomarkkinat monelle välttämättömällää suomen kielellä.
Suomikaupoista ja palveluista jokainen olkoon mitä mieltä haluaa , mutta vaikka se, että saa pankkipalvelut suomenkielellä helpottaa kummasti elämää.Harva oikeasti osaa espanjaa niin hyvin tänne muuttaessaan ,että kaikkinainen asiointi ja virallisten asioiden hoito onnistuu , vaikkapa jossain sisämaan muuten niin idyllisessä käpykylässa jossa on ehkä 60 vakituista asukasta ja yksikään ei osaa sanaakaan englantia ja Suomesta ei ole kuultu ikinä mitään.
Siis tällä tahdon sanoa että rannikolla infra toimii , paitsi Telefonican osalta , ja elämä on huomattavan yksinkertaista siltä osin.