Muistellaan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Raya
Raya Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
Old kirjoitti:

Toki niistä voit myös keskustella ja täydentää muiden muistoja, olla tarvittaessa jopa eri mieltä tai peesata, jos siltä tuntuu. Kunhan yhdessä muistellaan.

Ja tottakai voit ilmituoda vielä uusimpiakin juttuja, sillä tämä ketju avataan nyt nimenomaan tulevia aikoja ajatellen, myöhemmille lukijoille, joille tämänpäiväiset tarinat ovat jo entisiä ja menneisyyttä.

Itsekin ehdin jäseneksi jo Enettiin, tosin täysin erilaisella nickillä, enkä varmaankaan montaa postausta sinne ehtinyt laittaa. Suruni oli suuri kun sivusto sitten loppui, enkä löytänyt Orkkia vasta kuin seuraavan aktiivisemman ”Espanja-kauteni” myötä vuonna 2006.
Paljon olen ehtinyt oppia Espanjasta 2000-luvun alusta tähän hiipivään loppuun mennessä, mutta yhtä en ole oppinut, nimittäin pitämään nokkaani ummessa. Hölinää, mölinää ja omituista höpötystä riittää mikäli aikaa riittää.

Suodattimeni on toki vaihtunut sellaiseen ultramalliin, johon kaikkein naiiveimmat tokaisut jäävät kuin täi tervaan, mutta sitten on tullut tilalle ”hyvääpäivääkirvesvartta” kirjoittelua, ihan vain oman sisimmän suojaamiseksi.

Ihminen ei elä pelkästään faktatiedosta, tarvitaan syvällisyyttä, hupia ja viihdettäkin, joskus ajatuksia stimuloivaa ärsytystäkin.
En ole ollut maailman ahkerin pulisija, ehkä rajatut topikit ovat kuitenkin antaneet raamit sille mitä kirjoitan, on helpompi livetä sivuraiteelle jos vaihteet ovat vapaalla.
Kuitenkin olen nauttinut lukea muiden pulinoita, etenkin jos höysteenä on tarjoiltu sanansäilän heilutusta, siitä kiitos kaikille pulisijoille.