Muchisimo carne!

LINKKI

Barraquito
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2011
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 54

Tottakait ymmärrän, että eläimesi ovat perheenjäseniä, etkä voi niistä luopua.
Mutta tältä palstalta tuskin saat järkeviä vastauksia. Kukaan meistä ei varmaankaan ole tuonut tänne n. 500 kg elävää lihaa, neljässätoista paketissa.
Sinuna soittaisin: 1) SKL 2) maatalousministeriö 3) lentoyhtiöt/rahdit. Tai joku kansainvälinen kuljetusliike. Valmistaudu massiiviseen paperisotaan..
Tuon jos olisit tehnyt heti, tietäisit jo miten toimia.

Espanjanmastiffi on täällä ensisijaisesti käyttökoira lammasfarmeilla. Tai vartiokoirana isoilla fincoilla. Ja lopuksi on varmaankin osa, joka pitään niitä näyttelykoirina.
Jos haluaa espanjanmastiffin, niitä saa ilmaiseksi tai hintaan 80-150€. Paitsi hyviä käyttölinjaisia koiria, niitten hinnat ovat tietysti korkeampia.
Noita isoja koiria on koiratarhat täynnä. Kriisi kun iski, ne kylmästi hylätiin.. Ottaen huomioon mastiffien luonteen, niitä tuskin yhteenkään matkustajakoneeseen otetaan useampia kappaleita kerralla. Noissa lentokoneissa on muistaakseni ruumassa kiintiö 2-3 koiraa. Mutta jos lasket minkä kokoiseen pakettiin yksi mastiffi tulee pakata, se vie jo koko tilan.
Etkä varmaankaan saa kissojasi yhdelle lennolle. Rotukissoilla ei täällä tavallisten ihmisten keskuudessa ole mitään arvoa. Pitävät sinua täysin bobona, jos kerrot maksaneesi kissasta 1.700 €.

Eikä tuo ollut mitään viisastelua, tuollainen määrä lihaa kuljetetaan rahtikoneilla. Soita Finnair Cargo!!
Suerte!