Mrs.S

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Meille tuli eläkkeelle jäämisen takia ajankohtaiseksi hommata isompi asunto. Alue oli selvillä ja kun hinnat putosivat tuli myyntiin houkuttelevan hintaisia omakotitaloja tai villoja täkäläisittäin.
Kun alue oli tuttu ,netistä oli helppo seurata tarjontaa.
Blues sen kylläkin tuolla jo lyhyesti sanoi. Kaikki alle 200000€:n talot olivat varsinaisia virityksiä.
Niitä oli vuosien mittaan laajenneltu omin päin, maarekisteripaperit puuttuivat, talot olivat yhteistontilla, niihin ei ollut omaa ajoyhteyttä vain kävelyväylä, talot olivat olleet tyhjillään ilman huolenpitoa ja kaikenlaista vastaavaa. Yhtäkään ei sitten tarvinnut näkemisen jälkeen vakavasti harkita. Meidän mielestä nimenomaan nämä ”halvat” talot olivat pahasti ylihintaisia. Jos niitä nyt olisi kannattanut ostaa ollenkaan. Asia on luultavasti toisin kun mennään kalliimpiin hintaluokkiin. Ne talot on jo alunperin rakennettu hyvin ja laadukkaasti ja niissäkin on hinnat tulleet prosenteissa paljon alas.
Kumminkin maksettavaa jää , sanotaan yli 300000€.
Meitähän on vain kahden hengen talous joten ei iso talo ole muutenkaan tarpeellinen meille, joten me päädyttiin käyttämättömään kerrostalokämppään isolla kulmapihalla joka on koko päivän auringossa.
Ja onneksi toimittiin näin, talossa , etenkin vanhassa olisi loputon , kalliskin työmaa, ja joka vuosi pukkaa ikää lisää ja ydinfysiikka rapistuu.