moraalia

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Lumenluoja kirjoitti:

diablita kirjoitti:

Heteroilla, homoilla ja lesboilla on tietysti KAIKILLA kolmella kyse seksuaalisesta viehtymyksetá joko samaan tai eri sukupuoleen. Lisáántymisen kannalta tarkoituksenmukaisinta olisi valita kumppani, jonka kanssa pystyy lisáàntymáán, mutta nykyaikana kaikkien heterosuhteittenkaan páámáára ei ole ainoastaan ( tai ollenkaan) jálkeláisten tekeminen vaan ainoastaan halu eláá parina, kuka virallisemmin, kuka váhemmán.

kun seuraava vaihe on se, että pari joista ei löydy tätä ”Lisáántymisen kannalta tarkoituksenmukaisinta kumppania” tulevat VAATIMAAN että heille on se lapsi JÄRJESTETTÄVÄ vaikka LAIN VOIMALLA tasapuolisuuden nimissä vaikka yhteiset vehkeet eivät sitä mahdollistaisi. Ja tämä jos joku on todella VÄÄRIN sitä lasta kohtaan, joka ANNETAAN julkisen hallinnon toimesta selvästi ja helposti todettavaan epänormaaliin elinympäristöön.

Eli senkun puhastelevat viltin alla mitä tykkäävät, mutta älköön sekoittako kuvioihinsa kolmatta – varsinkaan täysin puolustuskyvytöntä LASTA. Ei edes vaikka sairas valtiovalta sen mahdollisuuden soisi kaikessa rappiossaan ja sairaudessaan. Kolmaspyörä aikuinen saa tehdä mitä tykkää.

Tällä touhullaan homoseksualistit vain pahentavat ongelmiaan ihan itse pitkässä juoksussa.[/quote]

Tässäpä oiva esimerkki tunnepitoisesta suhtautumisesta aiheeseen. Ja kuten aina, perusteluna on LUONNONVASTAISUUS. Ja sen taustana ajatus, ettá seksi on vain LISÁÁNTYMISTÁ varten. Ja se taas perustuu RAAMATTUUN, esityisesti JUUTALAISTEN Vanhaan Testamenttiin. Raamatussahan sanotaan, että jos mies makaa miehen kanssa kuten maataan naisen kanssa, on se jumalalle kauhistus. Puhutaan myös Baabelin portosta, mutta myös siitä, kuinka Nooan tyttáret makasivat isánsá kanssa saadakseen lapsia. Jutkujen pyhä kirja on táynnä ristiriitoja, mutta silti se on ollut ohjeena myös kristillisessá maailmassa ja siihen kaikki lait ja moraalinormit perustuvat pitkálle vieläkin.

Tuo ajatus, ettá seksi on vain lisáántymistä varten, on aina kahlinnut naista ja tehnyt hánestá omistamisen ja hyväksikäytön kohteen. Nainen on ollut pelkkä lisáántymisváline.Naisen moraali on ollut miehen kunnia, ensin naisen omisti oma isá ja sitten aviomies. Ja jos tyttö menetti neitsyyden ennen avioliittoa oli kauppatavara pilalla ja kohtalona luostari tai pakkonainti jonkun kanssa, jolle kelpasi. Ja köyhillä huoruus-kun kerran oli jo pantu pilalle. Matkalle láhtiessá, mies laittoi vaimolle siveysvyön, jotta támá ei voisi maata muiden miesten kanssa ja tulla vieraasta siemenestá raskaaksi. Aviomies ei halunnut vieraan siittámiá jälkeläisiä elátettávákseen ja taistelemaan perinnöstä omien lastensa kanssa. Eikä halua vielákáän. Naiset vapautuivat seksuaalisiksi olennoiksi vasta 1960-luvun jälkeen kun keksittiin e-pilleri. Sen jälkeen, vähitellen, myös naisten oikeus seksiin ilman raskautta on hyvákstytty, mutta ei náköjäán aina, kuten tássá Lumenluojan repliikissä ihan selvásti on rivien válistá luettavissa.

Miehiä moraali ei ole koskaan koskenut. Mies vain paranee siitá, mitá enemmán hänellä on seksikokemuksia eivátká lehtolapsetkaan ole hápeá olleet, vaan osoitus MIESKUNNOSTA. Ja vastoin juutalais-kristillistá moraalisáánnöstöä miesten keskináiset seksisuhteet ovat ihan yleisiá kaikissa kulttuureissa. Esimerkiksi hinduilla ja islamissa on poikarakastettuja, joita vanehmmat herrat yllápitávát. Ja nuorten poikien hellát hetket ovat ihan ok, naisiahan ei saa, kuten ei saanut kristityssá tai juutalaisessa maailmassa. Vain huoria, joiden kanssa miehet kovin kernaasti moralisoimisesta huolimatta edelleen puuhailevat. Ja tässä MIESTEN SEKSUAALISUUDESSA ei todellakaan ole koskaan ollut takana pelkkä lisáántyminen vaan NAUTINTO. Nautinto, joka on naisilta ollut kielletty!!!

Miesten seksuaalisuus on synnyttányt erilaisia perversioita, kuten lapsiin sekaantumisen. Kristityille papeille lapsi oli puhdas kohde, naisen vartalohan kristillisen ja juutalaisen opin mukaan on saastainen ja suoraan saatanasta. Lapsi on puhdas pantava,kuten myös toinen mies, joten papit eivát ole tehneet kuolemansyntiá totetutaessaan puhtaan kanssa seksuaalisuuttaan. Pikku rikkeestá on päässyt ripittáytymállá ja lukemalla muutama Ave María.

Tämá ihmisurosten homoseksuaalisuus ei muuten poikkea mitenkäán muiden nisákásurosten käyttäytymisestá. Kaikki uroseláimet paneskelevat iloisesti toisiaan edestá ja takaa, sen on varmasti jokainen tátá palstaa lukeva ihan itse náhnyt. Tarkoitan koiria, hevosia, nautoja, lintujakin, vaikka ne eivát nisákkáitá olekaan. Homovastaisuus tulee moraalisáánnöistá, joita vain ihmiset ovat omaksi kiusakseen ja toisten ihmisten hallitsemikseksi keksineet.

Tämä nykyhetken ylenpalttinen seksuaalinen vapautuminen on näköjään johtamassa sukupuolierojen katoamiseen. Ruotsissa ja pian varmasti suomessakin, on SUKUPUOLINEUTRAALI esikoulu, jossa ei ole tyttöjá ja poikia vaan kavereita. Ja náistá kavereista sitten kasvaa seksuaalisia toimijoita, jotka toteuttavat sitten tarpeitaan kavereiden kanssa.

Emme me voi mitáán kehitykselle, kun on avoimesti myönnetty, että seksi on ensisijaisesti nautinnon váline. On todella vaikea kieltäá sen harjoittamista pelkán lisáántymistavoitteen perusteella. On erotettava lisáántymisasia ja nautinto toisistaan, ehkä jatkossa lapsia tekevát pelkát keinoemot. Jo nyt on mahdollista vuokrata kohtu, tulevaisuudessa siitá tulee varmaankin käytäntö. 🙂