mopedilla seinään

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Nopeusvalvonta mopedilla seinään

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
Torpeedo kirjoitti:

Ei toi sakko sinäänsä kiinnosta eikä siitä valittaminen mut ahdistaa ku noi reikäpää ”poliisit” mielivaltasesti uskoo noita yrityksii tuolla…

Mitäköhän mahdat tarkoittaa reikäpäillä ja/tai ”poliiseilla”, jonka olet kirjoittanut sitaattien sisään? Pientä tarkkuutta sen näppiksen ja asenteiden esiintuonnin kanssa, ettei sinua vahingossa(?) luulla trollaajaksi tai muuten vain poliisin vihakaveriksi, joka ei oikein muutenkaan pärjää virkavallan kanssa.
}:)

Papereista (tai kaiketi siis kopioista) ottamasi valokuvat ovat niin epätarkkoja, että niistä selviää ainoastaan, että papru lähetetty Espanjan sisäasiainministeriöstä ja sen taustapuolella on kopio poliisin ”Certificado de Verificación Periódica”, kaiketi todistamassa, että kyseinen ajoneuvo oli kyseisessä paikassa kyseisenä aikana ajamassa tietyllä nopeudella.

Kupletin juoni on todennäköisesti seuraavanlainen. Poliisin automatiikka ottaa kuvan. Kuva ja sakkovaatimus lähetetään auton omistajalle. Omistaja, autovuokraamo, kaivaa hätäisesti jonkun ulkomaalaisen nimen tiedostoistaan, kuten on tavannut tehdä aiemminkin. Sihteeri tjms kirjoittaa nimen miten sattuu ja ilmoittaa poliisille, että tällainen henkilö ajoi.

Poliisia ei kiinnosta kakkankaan vertaa, onko annetussa tiedossa päätä tai häntää, tai edes minkäänlaista ID-numeroa, jota ilman on melkolailla turha yrittää tavoittaa virallisissa puitteissa ketään, paitsi jostain afrikkalaisesta sadan hengen risumajakylästä.

Poliisi lähettää tiedot sisäasiainministeriön sakko-osastolle, jonka taas puolestaan on tehtävä työnsä, vaikka ei yhtään hotsittaisi. Roskiinkaan kun ei mokomaa paperia voi heittää.

Autovuokraamolle ja viranomaisille lankeaa todistustaakka siitä, että ylipäätään voidaan osoittaa kuljettajana toimineen juurikin sen henkilö, joka viranomaisille on ilmoitettu.

Vuokraamo tietää varsin hyvin, että jos arpomalla haettu asiakas ei ota yhteyttä viranomaisiin, tai häntä ei tietyssä ajassa tavoiteta, on vuokraamon maksettava sakko. Mutta ainahan kannattaa yrittää, jos vaikka sakkokirjeen saaja erehtyisikin kiltisti maksamaan sen, tai vaikka hyvällä tuurilla olisi jopa se etsitty kuljettaja.

Torpeedo kirjoitti:

Mikä mulle takaa sen et jos joku roiskii tolla puntolla jonkuu mamman yli ni siitä ei tuu laskuu mulle kotii?

Mikä takaa, ettei asteroidi iske kahden vuoden päästä Málagaan tai Töölöön?
😉
Viranomaiset ei varsinaisesti ole sekaisin. Yrittävät vain tehdä duuniaan. Jos tilitiedoistasi kerran näkyy, milloin olet ollut Suomessa ja milloin sitten taas Espanjassa, niin eipä tosiaan kannata menettää yöunia. Kukaan ei ole kahdessa paikassa yhtä aikaa, paitsi ravintolahenkilökunta, asiakkaan mielestä.
8)

Torpeedo kirjoitti:

Se firma joka mun tietoja jakaa ympäri kyliä on tämä:
http://www.mundoanuncio.com/anuncio/rent_a_car_el_toro_bravo_1187890513.html
Onkoha pojat tossa firmassa kovia saunomaa..

Joo, laitetaan sulkulistalle.

Tarkoititko, noin muuten, ’saunomisella’ samaa kuin ’myllyttämisellä’ tarkoitetaan? Tuskinpa ”chicas bonitas”- tai ”gay”-saunaakaan tarkoitit? Tietääkseni muita ’saunoja’ ei Málagassa päin ole.
🙂