Mollia

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

No niin sinulla lipsahti mollin puolelle. Mutta luonnollistahan se mollivoittoisuus on kun olemme suomalaisia.

Minua kyllästyttää ihan oikeasti tämän laman vatvominen. Se ei sillä kummene. Mutta en minä kiellä muita keskustelemasta, jutelkaa toki, ystávát hyvát, ihan niin paljon kuin haluatte.

Espanjassakin puhutaan ja uhotaankin. Ja ollaan lakossa ja mennään tekemään manifestia kadulle ja marssitaan porukalla ja heilutellaan banderolleja. Y que lo sirve??? nada – absolutamente nada. Rajoy & Kump. jyráávát eteenpáin valitsemallaan uralla kuin juna, pikkumielenosoitukset tai nälkálakot eivát tátá hallitusta heilauta mihinkään suuntaa. Ei edes muiden EU-maiden varovainen kehotus pyytáä apua tai löysyttáá pikkuisen.

On liian paljon pelissä. Pankit on pelastettava olipa sen hinta miká tahansa. Ja miksi??? Siksi, että pankkien takana ja piiloissa on se kaikki raha, joka tuolta valtion taloudesta puuttuu. Se helvetin suuri musta aukko on imaissut kaiken. Sinnepá on nyt rahaa saatava táytteeksi vaikka mistä ja vaikka millá keinolla. Ja siiná ei pulinat auta yhtáán mitään. Ja kansa saadaan hiljaiseksi pelottelemalla jollakin hirveállá, joka uhkaa, jos pankkeja ei rahoiteta. Kukaan ei tosin vielá ole kertonut mikä se suuri peikko on, mutta pelottava sen kyllä táytyy olla. Ihan hirmuinen, hui!!!

Otin tuon suomen esimerkin ihan huvikseni ja muistuttaakseni, että onhan näitä tämmöisiá lamoja ollut ennenkin ja ihan samanlaisilla hirmuisilla peikoilla on kansaa ennenkin peloteltu ja pelolla perusteltu kansan aseman heikentámistä. Ja tosiaan Suomikin on ollut vararikossa – ja siitá noussut.

Ja Espanja on ollut vararikossa montakin kertaa ja joka kerta noussut. Niin käy nytkin. Ei valtio ole kuin jokin yritys tai yksittäinen ihminen,valtio ei oikeasti voi olla vararikossa. Ei samalla tavalla. Tuo puhe on vain sumua kansan silmille kun nyt vallitsee vahva oikeistolainen ja katolilainen aatesuunta ja siihen ei mahdu sosiaaliturva. Se ei kuulu tähän filosofiaan. Kansalle pitáä pystyá perustelemaan kaikki supistukset ja kiristykset. Muutenhan voisi tapahtua vaikka mitá..