molemmissa

LINKKI

VillaMartin
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 23.05.2012
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 63

Hyvät ja huonot puolet. Jos on vuokralla maksaa vuokran ja se siitä. Kulu menee ja se on kerralla nautittu. Toisaalta seuraavana vuonna voi mennä toiseen paikkaan ja alkaa alusta. Opiskella uusi paikka, uudet tutut. Ja vaihtaa taas vuoden jälkeen paikkaa. Tai jos ei vielä olekaan eläkkeellä. Miksi ostaa kun voi kiertää ja tutustua erilaisiin paikkoihin?

Jos on oma voi aina palata tuttuun ja varmaan paikkaan. Naapurit tulleet vuosien varrella tutuiksi, samoin markkinat, nähtävyydet, ravintolat, rannat, vai ovatko? Ainakin voi aina palata omaan asuntoon, jonka voi sisustaa, laittaa tauluja seinille, ilmalämpöpumput, grillin, maun mukaiset portit, omat tavat löytyvät kaapeista jne.

Molemmissa on siis hyviä ja huonoja puolia. Itse halusin aikanaan paikan, joka olisi oma ja voisimme laittaa itsemme näköiseksi. Naapurit ovat vaihtuneet, mutta lämmin tunne kiinteistöä kohtaan eikun kasvaa. Tuli tehtyä ”vahingossa” hyvä valinta. Vai voisiko olla, että vuosien saatossa paikasta on tullut kauttamme osa meitä?