mokkula /kaasupullo

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Mulla on Vodafonen mokkula kun ei tänne lankaliittymää saanut. Toimii oikein hyvin , muttei vastaa kunnon kiinteätä liittymää. Kun toteutan itseäni Orkissa ja käytän nettiä ja sähköpostia tässä ei huomaa mitään eroa lankaliittymään.
Mutta esim. tv-kaistalla homma pätkii joten nopeus ei riitä vaikka operaattori lupaa räyhäkkäästi 3,6 mb parhaimmillaan nopeudeksi.
Muuten Vodafonen palvelussa ei täkäläisittäin ole valittamista , päinvastoin.
Hain juuri äskettäin wi-fi basen joka kustansi yhden Vodafonen pisteen ja 50€ uuden mokkulan kanssa. Voi olla harhaakin , mutta kun sain nyt mokkulan signaalin kannalta luultavasti edullisempaan paikkaan tessulle , niin nopeus mun mielestä parani ja nyt voin jos haluan, käyttää tarvittaessa useampaa konetta yhtäaikaa.
Mulla on jatkuva sopimus joka oli alunperin tehty 18 kuukaudeksi. Kustantaa veroineen 42€/kk.
Jos sulle on nopea kiinteä yhteys välttämätön , varmista , että saat sen sinne mihin asetut. Mekään ei asuta missään korvessa , mutta linjat ja kapasiteetti ei riitä ja tänne ei saa kyseistä liittymää. Muutenkin meidän nurkilla taitaa kiinteät linjat olla ylikuormitettuja , niissä on pahoja nopeusongelmia ja ne myös katkeilevat usein. Välillä mun yhteys toimii paremmin kuin parin talon päässä oleva Telefonican kiinteä yhteys.
Kaasupullo on yhä ylimääräisenä , soita kun tulet maisemiin.