Mokkula

LINKKI

Jorge
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.07.2007
Kirjoituksia: 14
Vastauksia: 9

Kiinteää linjaa haluttiin aikanaan puhelinta varten. Asiaa tiedusteltiin Telefonicalta, vastaus oli ei, koska maasto on tälläin kuin on ja olemme haja-asutusalueella. Telefonica toimitti kyllä puhelimen, jossa oli antenniyhteys.
Laitteen kanssa meni lähinnä hermoot, koska yhteys katkesi aina ratkaisevalla hetkellä. Viimein, monen ponnistelun jälkeen saimme irtisanottua sopimuksemme. Sen jälkeen olemme olleet langattomien yhteyksien varassa.
Pari vuotta sitten hankin 3g puhelimen ja olen onnistunut pääsemään sillä nettiin aina joskus. Hidas se on. S-posti, tekstillä ja parilla pienennetyllä kuvalla onnistuu, mutta mitään isompaa ei juuri voi ladata.
viime viikolla sain pojaltani Suomesta Soneran mokkulan, johon laitoin sim-korttini. Kuinka ollakkaan, se toimi paremmin. Jopa nopeudella 384 k.
Nyt voin toki aina puhelimesta vaihtaa kortin mokkulaan, mutta se on tietenkin hankalaa, ainainen vaihto. Puhelin on senaikaa toimimaton.
Voisin tietenkin ottaa toisen liittymän, mutta tuntuu turhalta maksaa kahhtta perusmaksua..

Kiinteällä tarkoiitin sopimusta.
Ajattelin kysymykselläni, että on operaattoreissa eroja. Nyt olen käyttänyt Telefonicaa. Heillä sopimus maksaa 30e / kk ja kattaa 1 Gb:n, joka minulle riittää.

Sitten on monta muuta, orange, jazztel jne.

Kenen kortti minun kannattaisi hankkia? Onko väliä??