Moikka kaikille ketjuun kirjoittaneille!

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Lapsiperheet Kokemusta Fuengirolan päiväkodeista? Moikka kaikille ketjuun kirjoittaneille!

LINKKI

Jennifer
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.03.2007
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 1

Meidän perheellä myös haaveena ja työn alla Fuengirolan seutuville muutto syksyllä… Meidän lapset on nyt 3v1kk ja 1v3kk (Minenitar huom, melko ikätovereita ovat muksumme ;)!).

Minä työskentelen tällä hetkellä Suomessa yksityisessä päiväkodissa varhaiskasvattajana eskariryhmässä ja päiväkotityökokemusta löytyy myös parin vuoden verran ennen lasten syntymää. Lähihoitajaopinnot aloitin syksyllä ja kasvatustieteitä olen lukenut jokusen kurssin yliopistossa taannoin, mutta valmista alan tutkintoa minulla ei vielä ole… Mietin tuossa juuri ennen näille sivuille tieni löytämistä, että olisikohan suomalaiselle perhepäivähoitajalle Espanjassa tilausta tai pääsisinkö ehkäpä johonkin päiväkotiin (englannin tai suomenkieliseen, 10 vuotta sitten luettu lukion D-espanja ei ihan riitä espanjankieliseen…vielä ;)) töihin.

Tämä ketju rohkaisi minua hiukan, täytyykin seurata tilannetta jos Tinttura vaikka sen pk:n pistäisikin pystyyn! Tästä saisi sinne sitten heti yhden hoitajan ja kaksi hoitolasta :)! Taikka sitten minusta voisi saada kaverin ryhmäperhepäiväkodin pitoon tjtn… Täytyypä tosiaan pohtia asiaa ja seurailla täällä tilanteen kehittymistä, niin läheltä liippaa omia suunnitelmia.

Mukavaa kevättä kaikille (saahan maaliskuussa jo toivottaa kevättä, eikö? Aurinko niiiiin ikävä itselläni, että vakuuttelen kevään olevan ihan nurkan takana ;))!