Moi SAnttu! Granada on

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Suomalaiset Andaluciassa? Moi SAnttu! Granada on

LINKKI

Willi
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792

Moi SAnttu!

Granada on turistillisesti mukava kaupunki mutta muista varata lämmintä vaatetta kun tulet käymään täällä. Aurinko kun rupeaa laskemaan tulee kylmä todella nopeasti ja täällä näin joulukuun aikaan lämpötila laskee alle nollan yöllä. Aivan joulun aikaa Granadan voi löytää täysin valkean peitteen alta, joten siihen rataan täältä Granadasta.

Illalla jos haluat täällä mennä discoihin niin neptuno on yksi suosittu paikka ja sitten vanhan kaupungin puolelta löytyy lisää. Monet turistit käyvät mustalaisluolilla, jotkut sacramontessa ja lähes kaikki Alhambrassa.

Rannikolla menopaikkoja löytyy Benalmadenasta ja tietysti Plaza Mayorilta ja Malagan vanhasta kaupungista. Suomalaisiin jos haluat törmäillä niin helpoiten uskon sen onnistuvan Fuengirolassa. Fuengirolassa löytyy monia suomalaisia kauppoja/kahviloita joissa on suomalaisia yleensä kokopäiväisesti.

Lomapäivät vietän yleensä rentoutuen joko kotona tai sitten otan ja tulen käymään ystävieni luonna Fuengirolan puolessa. Mieluiten kuitenkin vietän sen rannalla opiskellen ja nauttien meren äännestä ja rauhasta.