Moi!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Mariitta
Mariitta Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 102
Vastauksia: 959

Jos koirasi on pientä sorttia, alta 5-6kg, voit tuoda sen matkustamossa lentokassissa. Kentältäkin saa ostaa, ehkä, jos ei loppuneet? En jättäisi sen varaan..
Isompi taas automaattisesti ruumaan lentoboxissa. Ja paikka on varattava etukäteen. Niitä on rajoitetusti joka lennolla.
Rokotukset samat kuin Suomessa, tosin täällä suositellaan vielä paria muuta..Eli Suomen rokotustodistuksella selviät kyllä Espanjaan.
Toiset antavat koirille lennon ajaksi rauhoittavaa, riippuen koirasta. Tyttäreni käytti uutuustuotetta jouluna, suihkaus jotain sinne lentokassiin n varttia ennen lentoa, ihan rauhallinen koira matkusti sen jälkeen. Tai sitten ihan pillerinä.
Itse toin tänne 3 koiraa Suomesta, mutta en ole vienyt Espanjan rekisteriin, koska näyttelyt ym eivät ole ajankohtaisia. Kotikoirina ja sohvaperunoina vain.
Koiraverosta ainakaan Fuengirolan alueella en ole kuullut? Tietääkö joku varmaa tietoa?
Suomalaiset mikrosirut merkkautin eläinlääkärissä Espanjan rekisteriin, JOS vaikka koira katoaa, niin tavoittavat omistajan. Muutenhan eivät tavoita kuin Suomen rekisterin kautta, ja tuskin vaivautuisivat selvittämään niin laajasti?
Tässäpä sinulle alkua. Onnea matkaan!