Mites Playa Del Inglés?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Karvaturrit Koiran asema Espanjassa Mites Playa Del Inglés?

LINKKI

Uruan
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.01.2010
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 6
vanhatyttö kirjoitti:

Melkein kaikki koirat táällä ovat kilttejä, isot ja vihaiset ovat harvinaisia ja ns. vaarallisen koiran omistajalla on oltava erityinen lisenssi koiraa varten ja koiralla on oltava eláinlääkárin todistus siitä, että se on normaali, ei luonnevikainen. Isoilla koirilla pitäá olla kuonokoppa kadulla.

Itse olen tässä vuoden päästä muuttamassa kaverin kanssa Inglésiin ja mukaan ottaisin tietenkin koirani. Minulla on 2 amstaffia, nämä todennäköisesti luetaan ns. vaarallisiin rotuihin.. Pitääkö tosiaan hommata joku tuommonen lisenssi ja käyttää koira lääkärillä tutkittavana?? Miten tää lisenssi homma siis toimii, muutan koirieni kanssa tuonne ja heti pitää mennä..minne? Maksaako lisenssi jotain ja onko se kauhean tärkeäkin vai vaan joku muodollisuus -> näytän että koirani ovat kilttejä ja pysyvät hanskassa ja saan siitä todistukseksi jonkun paperilappusen?

Miten muuten tämmöisen ns. vaarallisen koiran kanssa eläminen Canarialla, esim. Saksassa joissain kaupungeissa on sääntö ettei näitä koiria saa ulkoiluttaa yli 1m pitkässä hihnassa.. Onko toi kuonokoppapakko totta? Todellakin koirieni kanssa olen sinne muuttamassa, mutta ois ihan kiva tietää jo etukäteen että mitä kaikkea on tulossa 😀 Viime reissullani tutustuinkin yhteen tyyppiin jolla oli pittbull mutta enpä hoksannut häneltä kysellä että miten näiden rotujen kanssa tulee siellä toimia.. :/