Mitä olikaan …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Rantabileet
Tommin puolesta voin kertoa hinnoista sen, että vajaa vuosi sitten pidimme vastaavat Orkin rantapirskeet Klaukkalan nuorten piristykseksi ja silloinkaan eivät hinnat ihmisiä hirvittäneet. Kuppiin kaadettiin reilusti, jäitä riitti, muona oli maukasta ja hommat toimivat. Joten en itse ainakaan viitsi vaivautua kantamaan rannalle kassikaupalla mitään vaan notkun Tommin helmoissa hyvillä mielin.

Kansainväliset päivät
Kertokaa sitten meille uteliaille, miltä kv-päivillä Suomi tänä vuuonna näyttää. Itse olen riehaantunut parinakin viimeisenä vuotena kriittiseksi, kun oli mielestäni runsaasti aihetta. Samalla moni muukin ohellani ehdotti, että joku aktiivinen yrittäjä ottaisi suomalaisten peñan hoitaakseen, kuten nyt on tapahtunut.

Mikä oli pahinta ennen? Sisäänlämpiävyys. Suomelan eläkeläiset olivat käsittäneet tilaisuuden Suomi-juhlaksi, jossa esiinnytään keskenään ja ollaan yksin. Ovetkin suljettiin jo puolenyön aikaan, jolloin vasta iloiset espanjalaiset alkoivat saapua feria-alueelle. Mutta kun vanhoja väsytti …

Lykkyä hyvään menoon nyt. Ja toivottavasti onnistuu, vaikka aikaa valmisteluille ei jäänyt.