Mitä jos poikkeaisit

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Karvaturrit Kulkukissat Mitä jos poikkeaisit

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Mitä jos poikkeaisit kurkistamaan itse niitä – tai mennään vaikka joskus syksyllä kaikki ja kerrotaan täällä mitä ollaan nähty? Voitaisin koota vaikkapa oma elukkapoppoo…

Hmmm … olen juuri nyt vähän tunnelmissa tuon suhteen. Mulla on koira rotuaan Andalusian Basura, kotoisin löytökodista ja erittäin läheinen kiva veitikka. Mutta kun oma elämäntilanteeni on nyt muuttumassa voimakkaasti (teen sen itse), niin elukalle oli pakko etsiä ratkaisua ettei se kiertelisi hoitopaikasta toiseen vähän väliä (kaikkialle ei voi aina ottaa koiraa mukaan).

Ratkaisu syntyi silleen, että täällä parhaillaan lomaileva pojan perhe oli jutellut valmiiksi sen, että jos annan pienenkin vihjeen, niin he haluaisivat mun kaverini omakseen, kokonaan. Hurraa!

Mun kanssani koira on elänyt yksin/kaksin (olen monasti jättänyt menemättä jonnekin, jos ei voi ottaa koiraa mukaan). Nyt Ben pääsee perheeseen, jossa tunnetaan ja hyväksytään kokemustenkin kautta koiran tarpeet. Ja minä vapaudun maailmanlaajuiseen etätyöhön (asemapaikkanani Espanja).

Silti vaikeaa erota, kun aikanaan lupasin sille, että sua ei enää ikinä hylätä. No ei nytkään, mutta silti. Eläimet ovat usein ihmistä uskollisempia kavereita. Vaikka tämäkin vesseli tuli mulle puoliväkisin, kun se vain tuli ja me tykättiin toisistamme heti. Alkuperäiselle vastuunottajalle se taas oli vain päähänpinttymä, joka kesti sen hetken. Mutta pysyyhän slti edelleen perheessä kuten minäkin.

Onko joku muu luopunut eläimestä muutoin kuin tavanomaisesti piikittämällä, eli joutumalla luopumaan? Haloo, kriisipalvelu …

Joo, mun viimeisin elukkani Suomessa oli todella iso ja hyvä kaverini ja kun viimeisen kerran katsoimme toisiamme silmiin niin ajattelin, etten enää ikinä ota uutta koiraa. Mutta niinhän olen taas ihmisiinkin suuntautumassa – uudelleen.