Mistä kumman kilpailusta kirjoitat LakuPekka

LINKKI

Jukka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.09.2007
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 18

Kommenttisi on mielenkiintoinen. Kirjoitat, ettei minun kannattaisi kantaa huolta lehtien välisestä kilpailusta. 1) Kirjoitinko, että lehtien välillä on kilpailua? 2) Kirjoitinko kantavani jostain asiasta huolta? Ammuit pahasti ohi, mikä johtuu joko siitä, ettet lukenut juttuani tai ymmärsit sen väärin.

Ongelma on pitkälti juuri siinä, ettei lehtien välillä ole kilpailua. Missä mielestäsi lehtien välinen kilpailu näkyy? Hinnoittelussa? Ilmaislehtien hinnoittelussa? Haloo! Entä ilmoituksien hinnoittelussa? Hohoo, miten tämän osoitat? Jos ilmoitushinnat ratkaisisivat jotain, joku ilmoittaisi jossain lehdessä, toinen toisessa, mutta nyt kaikki yritykset mainostavat joka lehdessä. Mitäs kilpailua tämä on? Onko kilpailua osaavasta toimituskunnasta? Jakelupaikoista? Kerro yksikin esimerkki tästä kilpailusta, por favor!

Kirjoitinkos, että minua jotenkin ahdistaa täällä? Espanjassa minua ei ahdista mikään, sen sijaan harmittaa, etten osaa kirjoittaa kyllin kirkkaasti, siten että kaikki ymmärtäisivät viestini. Lähdin siitä kysymyksestä, että onko täällä suomalaislehtiä oikea määrä. Olisiko parempi, jos suomalaisia ilmaisjakelulehtiä olisikin kaksinkertainen määrä nykyiseen verrattuna vai olisiko parempi jos niitä olisi yksi vähemmän kuin nyt? Kuka sanoo, mikä on oikea määrä? Tästä avasin keskustelun.

Jos nyt vielä lukisit kerran kirjoitukseni, ymmärtäisit varmaan, että peruskysymys on se, että ei ole olemassa ilmaisia lounaita. Ei ilmaisjakelulehdetkään loppujen lopuksi ole ilmaisia, joku nekin maksaa.