Missä siisteintä?

LINKKI

Hot
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Kun käynnistin tämän viestiketjun, tarkoitus ei ollut kisailla kumpi maa on siistimpi: Suomi vai Espanja. Tuskin saamme ratkaistua tätä kysymystä objektiivisesti millään. Itse visiteeraan usein Costariders sikaporukan kanssa Espanjan sikasiisteissä valkoisissa kylissä ja monena keväänä olen ajanut moporyhmä rämän kanssa Espanjan hitaasti läpi kohti Suomea. Lisäksi olen monena viime vuotena lisäksi ajanut keväällä autolla Suomeen ja syksyllä takaisin hitaalla kaavalla eli paikkoihin tutustuen. Veikkaan, että Espanjan laaja tuntemukseni on keskimääräistä kattavampi…..

Mitä tulee Suomeen… olen työni puitteissa sielläkin käynyt lähes kaikissa kunnissa… mitä kovin moni ei voine kehuskella eli tällä hetkellä niitä kuntia/kaupunkeja on 416 kpl ja aikaisemmin jonkin verran enemmän…

Päätelmäni täällä vallan vaatimattomalla kokemuksella: molemmissa maissa on omat paikalliset ongelmansa ja etunsa, mutta jos rehellisesti kerron mielipiteeni… kokonaisuus huomioiden Espanja voittanee, mutta ei kovin suurella marginaalilla…. eli vielä riittää työtä siisteyden saralla ja Suomen on turha pöyhistellä sellaisella asialla, jota sieltä ei löydy.

Tosin tämä siisteysjuttu saattaa liipata liki makuasioita ja kaikki tietää, että niistä makuasioista varsinkaan ei kannata kiistellä….

Kirjoitan tätä juttua kotonani Lontoossa ja mitä tulee täkäläiseen siisteyteen…. jääköön sanomatta!