Mira hieno suoritus!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä LakuPekka
LakuPekka Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.11.2006
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 394

Heippa,

Mira todella nappisuoritus!

Tällaista positiivista puhetta on TODELLA kiva kuulla.

Yleensä viime aikoina on ollut vain negatiivista puhetta Aurinkorannikosta, kuten esim. Volvo Markkanen teki ohjelman viime vuonna Poliisi TV:lle nimellä ”Los Petos”, joka oli minusta täysin ala-arvoinen suoritus. Olen myös sanonut tämä suoraan Volvollekin päin naamaan. Yli 99 % suomalaisista on Aurinkorannikolla kunniallisia ja tunnollisia ihmisiä ja useat heistä ovat jo työelämänsä taakse jättäneet ja minusta heillä on täysi oikeus viettää loppuelämä vaikka auringonpaisteessa ilman suomalaista peruskateutta.

Minusta on hienoa, että seuraava Mira-sukupolvi jatkaa meidän ”vanhojen pierujen” pitkiä perinteitä. Meidänkin perhe elää rannikolla jo kolmannessa sukupolvessa ja minulla on kolme aikuista lasta ja he ovat täysiä Espanjan faneja. Yksi heistä asuu täällä ja aloittaa opiskelun Malagan yliopistossa. Hän ei enää viihtynyt Suomessa ja päätti valita opiskelupaikakseen Malagan. Hän puhuu viittä kieltä täysin ja minusta tämä on paras ”perintö”, mitä omalle lapselleen voi antaa.

Mira, voit kiittää perhettäsi siitä, että olet ollut etuoikeutettu tässä kohtaa, varmaan jossain vaiheessa on sinulla ollut myös koti-ikävä Suomeen ja kaipuu tapaa ystäviä ja sukulaisia, mutta minusta olet kaiken kaikkiaan saanut elämästäsi kokemusta paljon enemmän kuin normaalit sinun ikäisesi suomalaiset nuoret.

Aurinkorannikko on hieno paikka elää ja asua ja toivottavasti tulevatkin sinun ikäisesi sukupolvet tajuaisivat sen.