Minun Suomeni on melko siisti

LINKKI

guanche
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.10.2006
Kirjoituksia: 34
Vastauksia: 708

Jos minun Suomeni olisi tuollainen, kuin Hotin Suomi, olisi jo ajat sitten karistanut kotimaani tomut jaloistani…ikiajoiksi.

Minun Suomeni ei kuitenkaan ole tuollainen, se on täysin päinvastainen.
Luonnon aikaan saama ”roska” ei ole roskaa sillalailla, kun Hot alunperin roskalla tarkoitti avaamalla tämän ketjun. Vai ymmärsinkö jotain väärin?

Ei voi Välimerikään puhtaudella rintoihinsa lyödä… ei ole mikään harvinaisuus, että polskutellessa ”puhtaassa” Välimeressä… saa varpaittensa väliin yllätäin käytetyn kondomin. Terveyssiteitä niinikään uiskentelee puhtoisilla aalloilla vastaan. Muovikassit Välimeren mainingeissa onkin jo sääntö. Kaikkea muitakin vastaavanlaisia aarteita löydämme Välimerestä.

Mukavaa, Hot, kun olet löytänyt itsellesi paratiisin… minä puolestani olen asunut paratiisissa koko elämäni, lukuunottamatta sitä aikaa, jolloin nuoruudessani sain asua Espanjassa. Se oli mahtavaa aikaa, mutta ei vakuuttanut minua niin paljon, että olisin kotimaatani vaihtanut.

Espanjaan aikovat kysyvät usein minulta siisteydestä, jolloin kerron totuuden, kuten kerron totuuden Espaanjaan liittyvistä asioista muutenkin, käsitteli se sitten mitä asiaa hyvänsä. Jos kysymys liittyy sellaisiin seikkoihin, mistä minulla ei ole hajuakaan, kerron myös sen, enkä ala keksiä mitään ”Viva España-tarinaa”

Espanjan ystävänä minun tulee tunnustaa myös sen huonot puolet. Ei olisi kovin mukava kuulla lomilta palaavilta ystäviltäni, että olen puhunut täyttä sontaa…

Suomi on siisti maa Espanjaan verrattuna, vaikka katsoisi minkälaisten lasien läpi, mutta siitä huolimatta pidän Espanjasta erittäin paljon ja minulla kortit pelattuna elämässäni siihen malliin, että voin viettää aikaani Espanjassa milloin vain haluan … nyt vaan ei ole ollut minkäänlaista vetoa siihen suuntaan moneen kuukauteen.