Minun rakkaustarinan alku…

LINKKI

Willi
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792

Minun rakkaustarinan alku ei todellakaan vedä Rayan kertomukselle, mutta laitetaan se tänne sekaan kuitenkin.

2002 syksyllä pitkäaikainen suhteeni oli päättynyt ja olin todella rikki ja sydämmeni särjettynä laahustin yksinäni suomen talvessa manaten kaikki 2-lahkeiset ja pelkäsin tulevaa joulua. Edessä oli ensimmäinen joulu yksin 5 vuoteen. MIelessäni pyöri jos jonkinlaista kysymystä. Miten selviän tästä? Miksi? Kuitenkin päättäväisyyteni että minä en miestä tarvitse ja selviänhän minä tästä ilman miestäkin potki minua eteenpäin. No onneksi äitini sai minut houkuteltua tulemaan viettämään joulua Espanjaan, Carvajaliin heidän kanssaan. Tuon loman aikana sain hermoilleni rauhaa ja itseäni kasattua kasaan vähän tulevia koitoksia varten.

2.1.2003 viimeinen kokonainen päivä Espanjan maalla ja tottakai niitä tuliaisia piti käydä ostamassa kotiin. Siesta aikaan palatessani kotiin kadulla rullaluisteli eräs pojankloppi. Siinä vaiheessa en viitsinyt kiinnittää hirmuisesti huomiota kun ”karjuva” nälkä möyri vatsassa. Sisään päästyäni ja leipäkannikka kädessä, menin terassille. Siellä natustellessani katselin rannan elämään. Britti perhe oli jälleen kerran nauttimassa auringon lämmöstä, ja perheen vanhempi poika meni vaihtamaan vaatteet veneen taakse, piiloon vanhemmilta ja ihmisiltä rannalta, mutta unohtipa hän sen että myös parvekkeilla voi olla ihmisiä katselemassa/nauttimassa auringosta. No minä sain huvittuneisen hetken. Ja jatkoin rantaelämän seuraamista. Nyt huomioni kiinnittyi tuohon pojankloppiin joka yritti rullaluisetella. Tällä kertaa todellakin tarkoitan YRITTI 😉 pienen matkan mentyään tämä poju otti ja kaatui. Uudelleen ylös ja uusi yritys joka päättyi taas maahan. Totesin äidilleni että minä en kestä katsoa kun tuo poika tappaa itsensä (ei siis ollut mitään suojia), vaan menen auttamaan sitä.

Enpä tuossa vaiheessa ajatellut että osaako kaveri puhua englantia vai, ajattelin vain auttaa ja alas päästyäni toivoin että kaveri puhuisi englantia. Sillä hetkellä poju istui rantapenkillä, joten minäpä istuin vastapäätä ja totesin hänelle englanniksi että ei se oikeasti ole noin vaikeata. Onnea oli matkassa ja poikahan puhui englantia. Siintä alkoi sitten ensimmäinen rullaluistelun tunti. Laitettiin luistimien nilkat ensin kireälle ja sitten uusi yritys ja jarruttamisen opettelua. Ensitapaaminen kesti vain 10 minuuttia koska pojan piti lähteä töihin mutta sovimme että jatketaan illalla harjoituksia. Ilta tuli ja voi että kun jännitti. Kaverihan oli kuitenkin syötävän hyvän näköinen ja saisin jatkaa rullaluistelun opettamista hänelle. Harjoittelimme luistelua ja puhuimme paljon. illan tapaaminen otti ja kesti vain 6 tuntia. Sovimme että tapaamme viellä huomenna. Seuraava päivä tuli ja taas tapasimme. Tällä kertaa emme kuitenkaan harjoitelleet luistelua vaan ihan juttelua oli tuo 2 tuntia. Samalla vaihdettiin sähköpostiosoitteet ja sovittiin että tavataan viellä illalla ennenkuin minun piti lähteä kentälle. Tarjoutuipa hän antamaan kyydin jopa kentällä, mutta kieltäydyin kohteliaasti. Ja kaiken hyväksi tämä pojankloppi oli 28-vuotias, mutta kasvoista niin nuori. Siitä alkoi hyvä ystävyys ja ajan viettoa yhdessä kun olin espanjassa. Mies näytti eri paikkoja ja kyliä ja kävelimme pitkiä kävelyjä meren rannassa aina jutellen. Näin meni reilut puolivuotta. Huomattuani tunteeni, yritin kieltää ne, sillä en halunnut pilata hyvää ystävyyttä sen tähden että minulla oli tunteita häntä kohtaan. Kuitenkin vuosi ensitapaamisestamme meillä molemmilla oli tunteet toisiamme kohtaan, ja minähän olin edelleen niin kauan hiljaa ennenkuin mies otti ja kertoi tunteistaan. Tässä vaiheessa suostuin avaamaan myös oman sanaisen arkkuni. Oli kuin olisin vihdoin löytänyt parhaan ystävän, rakkaan jolla oli samanlainen arvomaailma kuin minulla. Oli ihanaa löytää mies rinnalle joka arvosti sitä mitä tein. Lähemmäksi kevättä mennessä, tuli kosinta ja minulta kyllä varsin myöntävä vastaus. Nyt ollaan 3 vuotta oltu kihloissa, ja elo yhdessä sujuu kuin siivillä. Rakkaus senkuin on voimmistunut ja samalla toistemme kunnioitus. En olisi parempaa miestä voinnut löytää.