Minun kisu

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä annaleena
annaleena Ei kirjautuneena
Liittynyt: 21.10.2006
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 97

Minä toin viime kesänä kisuni Espanjasta Suomeen (tarkemmin Barcelona-Helsinki) Finnairin lennolla matkustamossa. En tiedä, onko säännöt muuttuneet sen jälkeen. Missään vaiheessa ei ollut mitään ongelmia, ja paikkakin löytyi vaikka varasin lennon vain pari päivää ennen lähtöä. Ehkä oli sitten onnea mukana…

Kisuni on myös iso kollikissa, jolla lennon aikoihin oli painoa sellaiset 5 kiloa. Kova muovinen kuljetusboksi ei aivan mahtunut kokonaan edessä olevan istuimen alle, mutta koneessa sisällä lentoemännät olivat sitä mieltä, että siitä ei ole mitään haittaa. Lähtöselvityksessä taas minulta ainoastaan kysyttiin, haluanko kissan mukaan matkustamoon vai laitetaanko boksi ruumaan.

Kissan lippu minullakin maksoi jo tuohon aikaan sen 100 euroa, ja se piti käydä erikseen ostamassa Iberian tiskiltä. Tiskillä vinoilivat, että eikö Suomestakin olisi löytynyt joku katukissa ja rahaa olisi säästynyt. Noiden kommenttien jälkeen olin ”aika grrrrrrrrrrrrr”.

Mutta muuten kaikki meni hyvin, kisu sai rauhoittavia ennen lentoa ja nukkui rauhallisesti sekä kentällä että koneessa. Mitä pari kertaa maukaisi nousun ja laskun aikana.

Kuljetusbokseista vielä vähäsen: ostin pari viikkoa sitten uuden, aika ison boksin, mutta ainakin lemmikkieläinkaupan myyjä vakuutti, että se on vielä hyväksytty koko ottaa mukaan matkustamoon.

Oikein paljon onnea kissan kujetukseen!