Minun agendani on tämä

LINKKI

freesoul65
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
Lumenluoja kirjoitti:

onkin viimeinen vastaukseni sinulle freesoul65. Lopeta jo – mitenkään et pysy nahoissasi missään asiassa vaan tuputat omaa agendaasi ja näkemystäsi

Kukahan se oikein piilotuputtaa omaa näkemystään? Muahahaha.

Minun näkemyksen takana on kuitenkin faktat, mitä ei pidä unohtaa. Ei tämä maa ole raketoimassa lähiaikoina yhtikäs mihinkään eikä kriisi tosiaankaan ole ohi. Vastahan se on tulossa, kun EKP:n vastikkeettoman elvytysrahan tulo jossain vaiheessa loppuu!

Tätä kulissia pidetään nyt pystyssä EKP:n tekohengitysmiljardeilla, mutta kauanko saksalaisten perse kestää elättää muutamaa miljoonaa espanjalaista sohvannurkassa – nähtäväksi jää.

Jossain vaiheessa toki saksanpojankin huumori lopullisesti loppuu, kun markkinat menettävät uskonsa koko EUvostoliiton velanhoitokykyyn (=on velkaannuttu lopullisesti liikaa, parhaillaan on menossa uskomaton velkaantumiskehitys koko EU:ssa!)

Keskuspankkien taseet paisuvat kaikkialla maailmassa järjetöntä vauhtia ja on selvää, että aikapommi tikittää. Tästä touhusta ei kuivin jaloin pelastu kukaan. Mitenkä tämä kaikki päättyy, valitettavasti en osaa ennustaa niin pitkälle. Mutta sen osaan ennustaa, että kakkaa lentää tuulettimessa vielä kivasti.