mini-suomi

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
bhajee kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

Ja vastaavin hakukriteerein Malagan provinssissa on kirjoilla 6.250 suomalaista.

Pannaan nyt 6251 suomalaista… }:) tai siis ei kirjoilla…

No tosiasia on, niinkuin Santiagokin tuossa sanoi, että aika harvat muuttolinnut ilmoittautuu ulkomaalaisrekisteriin (empadro ei käsittääkseni noissa keskushallinnon tilastoissa näy).

Määrää on mahdotonta arvioida luotettavasti… on muuttolintuja, jotka ovat talven täällä, koko joukko pitempään olevia (muutama kuukausi, esim. vuorotteluvapaalla) jne. jne. Siihen sitten aidot turistit päälle.[/quote]

Pannaan vaan 😉 Ja käyttämäni tilasto on laadittu kunnallisen henkikirjan mukaan. Revisión del Padrón municipal 2010. Datos a nivel nacional, comunidad autónoma y provincia.

Jorma Pulkkisen avausrepliikin mukaan Fuengirolassa asuu 20.000 suomalaista ympäri vuoden! Ja se on kyllä aika rankasti liioiteltu lukema. Ympäri vuoden táállá asuu tosi váhän suomalaisia, tuskin tulee edes 500 täyteen. Ja huippuluku, onpa se mikä tahansa, toteutuu vain muutaman kuukauden aikana. Suurin osa meikäläisistá matkustaa Suomeen maalis-toukokuussa ja palaa sitten loka-marraskuulla takaisin, kun alkaa se rántäsadekausi Suomessa.

Näihin arvauslukuihin kuitenkin perustunee into perustaa suomalaisyrityksiä tänne Mini-suomeen. Tänä syksynä näitä suomi-putiikkeja on oikein ennátysmáárä – mielenkiintoista on nähdä, kuinka moni niistá on vielä keváállá hengissä. Ei varmasti kovin moni, nyt putoaa takuulla vanhojakin yrityksiä kun kilpailu on aina vaan kovempaa. Ravintolat lienevát pahimmassa tilanteessa, niitä taitaa nyt olla jo váhintáán 20, kaikki Los Bolichesissa ja suomalaisten asiakkaiden varassa. Ja kaupantekoa muutama kuukausi, mutta kiinteitá kuluja koko vuosi. Sáálix käy ! 😕