Minä olen lähdössä.

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Caminolle… Minä olen lähdössä.

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä gimo
gimo Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.01.2008
Kirjoituksia: 10
Vastauksia: 267

Minä olen lähdössä caminolle toukokuun lopussa. Tarkoitukseni on kävellä St Jean Pied de Portista asti. Caminosta en tiennyt mitään, ennen kuin aloitin espanjan kielen opiskelun. Viime elokuussa sitten tutkiskelin näitä espanjan kielen liittyviä asioita netistä ja jostain linkistä päädyin lukemaan Camino de Santiagosta ja heti tuli sellainen tunne, että tämä on juuri minua varten.
Yksin olen sinne lähdössä, sillä ystäväpiiristäni ei löydy toista yhtä hullua. Olen tehnyt pyöräretkiäkin ulkomaille yksin, joten on kokemusta yksin liikkumisesta. Tuskinpa siellä tarvitsee kuitenkaan yksinään koko aikaa vaellella. Kaverit kyselee joskus, että miksi lähdet yksin tuollaisille matkoille. Heille olen vastannut, että jos alkaisin aina matkaseuraa odottelemaan, niin jäisi moni reissu tekemättä. On mukava matkustaa porukassa, mutta yksin matkustaessa saa päättää kaikesta henkilökohtaisesti ja voi muuttaa oman mielensä mukaan suunnitelmia kesken matkan. Olen sellaista tyyppiä, joka pystyy olemaan tarvittaessa omissa oloissaan, mutta juttelen myös erittäin mielelläni vieraiden ihmisten kanssa ja kuuntelen heidän kokemuksiaan elämän eri asioista.Toivon ja uskon oppivani paljon espanjaa tuolla matkalla.
Itselläni ei ole vielä rinkka pakattuna, koska ei ole sattunut sopivaa vielä kohdalle. Lähes kaikki muut varusteet minulla on jo ja lentoliputkin on jo hommattuna.