Millestá tehty elokuva?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma YLLÄTTÄVÄN MATALA TASO Millestá tehty elokuva?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
mille kirjoitti:

No niin, onhan täältä Orgista poistuneeet jo eri syistä todella hienoja keskustelijoita. Oikein älykkäitä ihmisiä, ilman, että heidän olisi tarvinnut hakea tarkoituksella eriäviä milipiteitä. Niitä kyllä, tottakai sallitaan. OC, don bavarontti, Hot, ym. Olemme olleet eri mieltä monista asioista, mutta asiallisesti. Jotkut vee päät ovat heidätkinkin kuitenkin karkoittaneet. Jos joku jaksaa tänee kirjoitta joka ainut päivä keskimäärin yli 3 juttua on se merkki joko… noh mitettöön kukin taholallaan.

http://www.youtube.com/watch?v=DmygGIS-jhQ&feature=related%5B/quote%5D

Niin, Mille. Millainen analyysi Sinulla on tällaisesta henkilöstä? Esimerkiksi minä olen kirjoittanut tánne tänään aika monta juttua. Olenko huono ihminen sen takia, tai kenties narsisisti? Kuinka monta juttua on sopivaa kirjoittaa? Ja tiedátkö miksi minä olen kirjoitellut, no varmaan tiedát, tai ainakin uskot tietáväsi. Eikö niin?’ Ja kun nyt kerron, että olen ollut yksin ja hieman tylsistynyt, niin et usko. Siná varmaan tiedát jotain syvallistá minusta-sen TODELLISEN SYYN, eikö vaan??

Sorry vaan, mutta minua alkoi tämá esiintulosi ottaa páähán. Minusta SINÄ IHAN ITSE olet nyt kovin narsistinen, tuo linnkkisi taitaakin olla kuvattu ihan sinusta. }:)

Muuten, mitä kieltá tämá on: noh mitettöön kukin taholallaan … 😕