Mille, sitä kun on niin

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 46 Mille, sitä kun on niin

LINKKI

Willi
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792

Mille, sitä kun on niin juuriltaan karjalainen…. 😉 siinä vaiheessa kun oon savuttanu tietyn asteisen luottamuksen immeisiin niin a vot, johan sitä tekstiä tulee 🙂 Iloisena karjalaisflikkana kun tässä porskutta eikä turhia harmistele niin kyllä sitä yrittää piristää muitakin, edes jotenkin ja joskus jopa siinnä onnistuen.

Mitä Vetyyn ja Atomiin tulee, niin ainakin reilu vuosi sitten niitä ainaskin sai vielä. Ai muuten etkös se sie ollu joka niistä pienistä kärpäsistä puhuit tuolla jossain toisessa ketjussa? Mitä kärpäsiä siis ne on? Ei meillä meinaa täällä ole ainaskaan vielä mitään kärpäsiä. Ollaankohan me jossain omituisessa loukussa tääläl Churrianassa kun ei noita hyttysiäkään oo tänne pesiytyny.
Herranen aika…. ensviikolla ollaan jo lokakuussa. Pitää ruveta tihrustelemaan tuonne Sierra Nevadalle päin että milloin tulee ensilumi. Se kun tulee sinne lokakuussa. Uskoisin että pari viikkoa ja huippu saa valkoisen peitteen. Toivottavasti täänne alas ei tänä vuona tulis lunta, mutta katsotaan katsotaan 😉 Jos tulee niin eipä tarvihe 30 km ajaa sierralle jos lumen kanssa haluaa leikkiä.