Millä alalla???

LINKKI

Raya
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
devspain kirjoitti:

Espanjalaisittain katsottuna asia on toisinpäin ja suomi houkuttelee korkeilla palkoillaan sekä erittäin lyhyillä työajoillaan..

Ja nyt varmaan kerrot avoimesti millä alalla, eix jeh?

Voisi sitten poijjaan kouluttaa sellaisiin hommiin.
Mieheni on nimittäin todennut vuoden mittaan, että Suomessa on huonompi liksa ja huonommat työolosuhteet (vähemmällä liksalla enemmän tunteja)…ellei esikoisen olisi pakko opiskella kandeis meittin muuttaa Valenciaan, vaikka minä en ikinä edes hakisi töitä sieltä.
Ja taitaa sairaanhoitajillakin olla Epsanjassa parempi liksa kuin täällä…ja asialliset työolosuhteet.

No sitten terveyspuoleen:
Valenciassa ei ole ikuista kesää, mutta halpaa kylläkin, silti talvet siellä ovat yhtä juhlaa…henkeä ei ahdista ainaiset pakkaset, ei särje ei kolota…masu sietää ruokaa…voi liikkua ulkona, uni maittaa jne.
Olkapäävamman sekä lihastaudin aiheuttamat kivut pysyvät kurissa kun vietän kuukauden syssyllä tai talvella Valenciassa, astma ei…
Hartain toiveeni onkin, että saisin vihdoin ensi vuonna viettää melkein koko kesälomani talvella Valenciassa. Säästyisi sekä omia että yhteiskunnan rahoja, kun lääkekuluni jäisivät pienemmiksi.
Työnantajat kun sitten täällä Suomessa ovat syvältä…meillä on nimittäin ollut kylässä espanjalainen joka sai kuukauden vapaat joulun ja uudenvuoden pyhille…täällä ei sellainen onnaa.