milagro y maravilla

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
santiago kirjoitti:

Onko lääketiede ylittänyt itsensä vai tapahtuuko tämmöisiä ihmeitä muuten vain?

http://www.iltalehti.fi/presidentinvaalit/2012011315075623_pd.shtml
Kummasta ”miehestä” tulee onnellinen isi ja kummasta äiti?

Ihmeiden aika ei ole ohi.

Oletusarvoisesti Pekasta, vaikka miestä näytteleekin, tulisi se puppeli-äiti ja Antoniosta puppeli-isä. Näin päättelen muun muassa siitä että Pekka, muiden naisten tavoin, otti ’tumman ja tulisen'(TM), jonkun normijäyhän suomipojan sijaan.

Samoin myös siitä, että tuolla Antoniolla on ”miesmäisemmät” otteet, kuten esimerkiksi hyökkääminen pahaa aavistamattoman toisen ”miehen” kimpuun ja hänen hakkaamisensa ravintolassa, sekä rattijuoppoilu, jonka piti pysyä Pekalta salassa. Vaan hänpä, tyttöparka, joutui sitten lukemaan sen juorulehdestä.

Siksipä onkin arveluttavaa, että pariskunta joka ei kotonaan nauti keskinäistä luottamusta, alkaa julkisesti esiintuoda lapsenhankkimishaaveitaan.

Ja siksi toisekseen, kun tämä ”Rakastan lapsia”-Antonio on pohjimmaiselta luonteeltaan todistettavasti salaileva ja väkivaltainen, niin tuskinpa hänen luonteensa aivan realistisessa arkipäivässä kestäisi kuunnella lapsen rutinaa ja kiukuttelua sekä jatkuvaa vaippapskanhajua yhtään sen kauempaa kuin saman tyylin omaava heterojätkäkään.

Lapsesta tulisi melko äkkiä hänen silmissään ”yks helvetin kakara” ja puppeli-isä lähtisi ovet paukkuen DTM:aan (homoravintola Don’t Tell Mama) hakemaan parempaa ”juttuseuraa”. No tyhjän päälle lapsen ei toki tarvitsisi rahallisesti jäädä. Äiti-Pekalla sitä on riittävästi, ja sen tietää myös Floresin Anttu.

On niin kovin helppo sanoa ”Rakastan lapsia”, kuten Michael Jacksonkin (maailmankuulu pedofiilihomo) aikoinaan lausahti, ja myöhemmin sitten roikotteli omaa(?) vauvaansa parvekkeen kaiteen ulkopuolella. Kertoo paljon siitä, mitä pään sisällä liikkui.

Pero,¡Sí! Tienes vardad. ¡Muy, muy hevi!