Miksi auto Suomesta Espanjaan!?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Autolla Espanjaan Miksi auto Suomesta Espanjaan!?

LINKKI

Savoyard
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 24.10.2009
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 10

Minusta taloudellisesti järkevintä olisi myydä auto Suomessa ja ostaa samanlainen tilalle Espanjasta.

Olen melko vakuuttunut siitä, että hinnalla jonka Suomessa Micrasta saa voi ostaa Espanjasta paremman tilalle.
Esimerkiksi -07 Micra, ajettu noin 50000 km, maksaa Suomessa jopa yli 10.000 € ja Espanjasta vastaavan voi ostaa halvimmillaan vaikka Madridin seudulta noin 3000 eurolla.
Hinnoissa on toki melkoista hajontaa molemmissa maissa, mutta sehän on normaalia autojen hinnoittelussa.

Olen itse, jos Luoja suo, muuttamassa ensi vuonna Costa del Solille ja olen ajatellut tehdä juuri esittämälläni tavalla.

Tietysti talvehtijalla tulee eteen ongelma millä sitten ajetaan kun palataan keväällä Suomeen!?
Silloin voisi ajatella sellaista vaihtoehtoa, että ostaa Espanjasta toisen auton, jonka jättää sinne kesäksi seisomaan syksyä odottamaan, hyvän Micran saa tämän linkin mukaan jo parilla tonnilla: http://www.segundamano.es/madrid/nissan-micra-nacional/a27864244/?ca=28_s&st=a&c=4
Olen nimittäin pannut merkille esimerkiksi Fuengirolassa liikkuessani että katujen varsilla seisoo tuulilasiltaankin niin pölyttyneitä autoja että niiden on täynyt olla paikoillaan useita kuukausia. Olen ajatellut niiden odottavan käyttäjäänsä joka on välillä mahdollisesti kotimaassaan tai muualla muutaman kuukauden.

Ratkaisut riippuvat luonnollisesti henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista jo automerkin ja auton koon suhteen, tämä kantani edustaa omia näkemyksiäni.
Toisaalta olen itse turvallisuussyistä tottunut ajamaan tuntuvasti Micraa suuremmalla ja painavammalla autolla mutta en kiellä etteikö pienemmilläkin olisi hyvät puolensa varsinkin kaupunkiliikenteessä.