Miksi

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
santiago kirjoitti:

Koska mä olen kaikkien alojen asiantuntija mä tiedän senkin, että Espanjassa hyvin harva lukee sanomalehtiä. Marca ei ole sanoma-vaan urheilulehti.
Siitä johtuu , että mielipideosastojen kirjoittajat ovat pienen vähemmistön vielä pienempi vähemmistö.
Suurin osa espanjalaisista ei tiedä tästä kuviosta mitään, eivätkä nämä kirjoitukset suuremmin kuvasta yleistä mielipidettä.
Eli lepo vaan suomalaiset.
Toisaalta ei keskiverto espanjalainen tiedä sitäkään mikä ja missä Suomi on. Että lepo vaan suomalaiset.

Lumenluoja – mikä erityinen viha sinulla on Portugalia kohtaan? :O Ja wikipedialta löytyy kyllä lyhyt historiikki, jos haluat tutustua.

Ja siná Santiago, älä aliarvioi espanjalaisia. 🙁 Kyllä heistákin osa lukee lehtiá (ja osaa lukea }:) ) ja kaikki katsovat televisiota ja kuuntelevat radiota ja námá julkiset mediat ovat ne, jotka kansan mielipiteen muokkaavat. Niin Espanjassa kuin Suomessakin. Ja eihän mekään suomalaiset kaikki kirjoiteta yleisönosastoille, en minäkään muuten, mutta siitá huolimatta meillá on mielipide.

Persujen vaalivoitto oli ihan median ansiota-mediassa nostettiin maahanmuuttajat ja EU:lle maksettavat rahasummat tapetille ja saatiin kansa vihaamaan náitá molempia. Ja kuten ehká huomasit, ihan varjoon jáivát esimerkiksi terveydenhuolto, sosiaaliturva, elákeikä, ja tavalliset suomalaista kansaa koskettavat asiat. Vaalit káytiin teemalla maahanmuutto (suomessa 3%) ja Portugalin tukipaketti. Ja varsinaiset asiat jáivát kásittelemáttá. Ja nyt Persuilla on siis edessáán arki ja arjen ongelmat, joita ei maahanmuuttajia vihaamalla saada hoidettua. :sick: