Miksi

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
jhatinen kirjoitti:

No joo. Ihmettelen piraattitavaraa myyvien tummien henkilöiden lukumäärää.

Koettakaapa syödä rakkaanne kanssa rantakuppilassa yli-hinnoiteltua boquerone annostanne (12 euroa) niin eiköhän siihen tule, joku itseään kaveriksenne kutsuva, tumma herra myymääm vyötä, laukkua tai burberry lompakkoa, CK -vyötä tai sitten jotain cd/dvd juttuja. Juuri kun olet saanut katsekontaktin rakkaaseesi, jota olet koko talven vältellyt työkiireilläsi – kesken yhteisen lomasi tämä afrikan herra häiritsee heitollaan ”hellou my friend…” vaikka en ole ikinä tavannut koko ukkoa!! ja kun hän poistuu tulee seuraava… minuuitn välein!

Mikä ihmeen mafia näitä kaupantekoja hoitaa. Olen huomannut ettei Suomessakaan saa myydä piraattikamaa missään, ei edes kadulla!

Tässä näkee sen eron kun on turistimatkalla! Miksi ihmeessä jäätte siihen rannan tuntumaan. Menkää nyt hyvät ihmiset edes 200 metriä sisämaahan päin siitä rantaviivasta niin ei neekerit kiusaa, ruoka on edullisempaa ja parempaa ja palvelukin pelaa.

Mutta hmmm. Eiköhän se suomessakin jonkinlainen mafia pyörittele jos jonkinnäköistä kauppaa 🙁 Näkyvillä tapahtuvana joitakuita häiritsee ja kun ei näy niin asiaa ei ole olemassa! Naiivi ei tarvitse olla.