Mikäli mä olen oikein

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia:
Vastauksia:

Mikäli mä olen oikein ymmärtänyt tuon myyjän puheet, niin mulla on nopein mahdollinen yhteys käytettävissäni tuon mokkulan kanssa joka tukee toimintaa sinne 7,2 megaan asti. Käytännössähän homma on aivan eriasia kun kyseessä on kuitenkin jonkun tukiverkon kautta kulkevaa toimintoa. (korjatkaa jos olen ymmärtänyt asian väärin!) Nähdäkseni loppupeleissä on kuitenkin kysymys verkon toimivuudesta jollain itselle sopivalla nopeudella ja sen nopeuden suhde maksettuihin euroihin nähden?
Mulla tämä mokkula toimii mökillä hintaan 9,90€ kuukaudessa nopeudella max 384 kb/s ja sen pitäisi toimia Espoon päässä täydellä HSDPA nopeudella samaan hintaan, mutta kysyttäessä operaatorilta, niin kyseessä on silloin sellainen tekniikkaongelma, että mökillä oleva ”tukiverkko” ei ole vielä muutettu toimivaksi HSDPA systeemiin ja sen vuoksi toiminta on hidasta. Espoossa en ole mokkulaa käyttänyt koska siellä on käytössäni taloyhtiön nopea kiinteä verkko.
Täällä Granilla on nyt käytössä tuo Vodafonen prepaid-liittymä jonka pitäisi sitten automaattisesti sulkeutua ostettujen bittien kuluttamisen jälkeen! Hintahan on pirun rasvainen Suomeen verrattuna; 60€/1mega tiedonsiirtoa, mutta näillä säännöillä täällä joutuu elämään mikäli tahtoo käyttää netin suomia mahdollisuuksia ja myös seurata omaa sähköpostia!