Mikä pettymys taas

LINKKI

Soderi
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.12.2008
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 6

Eka osa oli aivan kamalaa katsottavaa ja tämä toinen osa jäi minulta jo kesken katsomisen.
Taas samat ”mediamogulit” muistelivat. Tekisi mieli sanoa mediamuniat, mutta en sano. Eka jaksossa kaveri on kutsunut vieraita illalliselle ja kehuu, että nää on tosi hyviä makkaroita (aivan kuin olisi niitä ennekin maistanut) ja sitten ihmettelee miten ne pitäis paistaa grillissä. Lopultä saa makkarat ilmiliekkeihin. Piti vaan koittaa esittää surkealla kattoterassilla grillimestaria. Toisessa jaksossa sama kaveri vie vieraita suosikkiravintolaansa syömään. Todellisuudessa hän kävi siellä eka kertaa, koska piti oikein kysyä tietä suosikkiravintolaansa. Voi v**ttu mitä esittämistä. Nää ”mediamogulit on varmaan maksanut tuottajalle, että pääsevät kehumaan itseään, lehteään ja ”kauppakeskustaan” ohjelmaan. Fugessa ilmestyy useita suomenkielisiä lehtiä, mutta ohjelma ei kerro niistä mitään.
Ja taas oli sama känninen akka jorisemassa kapakassa. Mikä hel**tin kännilude se oikein on. Hänkö on se Suomalaisten naisten edustaja Fuengirolasta, jonka ohjelma haluaa esitellä kaikille Suomalaisille.
No entä Reflan poika. Ketä kiinnostaa katsoa 1/3 ohjelmaa, kun hän leikkii sotaa kuulapyssyllä.
Tästä ohjelmasta ei todellakaaan saa MINKÄÄNLAISTA oikeaa kuvaa Fuengirolasta. Todellakin alan uskoa, että tää on vaan näiden ”mediamoguleiden” ja muutaman ravintoloitsijan kustantama mainos.
Missä on ne sadat muut Suomalaiset yrittäjät, tavalliset lapsiperheet, tavalliset eläkeläiset. Missä on ympäristön kauniit valkoiset kylät, vuoret, golfkentät, meri jne.
Lopettakaan ohjelman esittäminen. Tunnen suurta myötähäpeää ohjelman johdosta. Voi niitä satoja Suomalaisia, jotka ovat suunnitelleet juuri lähtevänsä vuorotteluvapaalle tai eläkepäiviksi Fuengirolaan. Kyllä varmaan panee miettimään tämän ohjelman jälkeen.