Mikä on atico?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489

No tietysti ylimmän kerroksen asunto – moinissa noissa asuinkerroksen parvekkeella on ”katto” eikä ole auki taivaalle ja sitten rappusia pitkin katolle sunroofille. Muuten ok. mutta ei sovi välttämättä ”huonojalkaisille”. Jossain taloissa atico on ylin kerros, mutta asumiseltaan ei eroa keskikerroksista, tarkoitan siis, että parvekekin on kuin keskikerroksen parveke.

Katselin muutaman läpi ja kolmonen ja #20 voisi tulla kysymykseen (minusta sijainti olisi ok ja talo ok). Ja aticoinahan myydään lähes kaikkia ylimmän kerroksen asuntoja ja nämä listalla olleet pääsääntöisesti isommista kerrostaloista. Muuta huomioitavaa oli asuntojen pienuus; 60m2 ja siihen on ympätty 2 makuuhuonetta keittiöineen ja olo”huoneineen” ja veskeineen ja jopa rappuset ylös. Sanoisin, että ahdasta on. 15% lisää pinta-alaa niin on jotakin avaruutta eikä asunto ole pelkkiä koppeja. Jopa käytävä tekee avaruutta vaikka sitä ei voisi käyttää oleiluun. Senhän voi vaikka sisustaa. Ja tuo koppimaisuus haittaa esimerkiksi ilmanvaihtoa/lämmitystä suunniteltaessa ja toteutettaessa. Hyvällä tuurilla voi saada asunnon, johon on mahdollista järjestää läpituuletus.

Mutta jos asunnon paikkakunnan nimi ratkaisee, niin noillahan saa postiosoitteeksi vaikka Marbella tai Malaga! Siitä kelpaa iskeä juttua… kunhan ei kerro, että se lukaali onkin koirankoppi betonihelvetissä… Eli Santiksen kanssa olen samoilla linjoilla. Noita tulee myyntiin vielä lisää ja halutut ovat myynnissä maksimissaan viikon.

Mitä muuten tarkoitit VPO:lla?